Bijzonder huwelijksaanzoek bij Fletcher De Kalkovens « Huwelijk

Bijzonder huwelijksaanzoek bij Fletcher De Kalkovens

De toekomstige bruidegom, Albert, lokte zijn vriendin Andrea mee om samen te dineren bij Fletcher Hotel-Restaurant Nautische Kwartier. Toen Albert een telefoontje kreeg van zijn ‘werk’, overviel Myrna Goossen Andrea aan haar tafel. Myrna vroeg of ze met haar mee wilde lopen richting De Kalkovens.

Op en top romantiek

Boven aan de trap werden ze verrast door een prachtig verlicht pad met romantische fakkels , vuurkorven, kaarsjes en een rode loper gemaakt van kleedjes geheel gestyled door Brisked. Andrea liep het pad af en daar zag ze haar vriend Albert vol spanning staan te wachten. De live band van Showdesign begon ondertussen het mooi nummer ‘Come away with me’ van Norah Jones te spelen. Na alle lieve woorden van Albert, ging hij op één knie en vroeg hij Andrea ten huwelijk. Ze zei vol mondig JA! En Albert schoof de verlovingsring van Circles om haar vinger.

Na het aanzoek mocht Myrna hun feliciteren met de waardecheque van €1.000,- die ze kunnen besteden bij een van de trouwlocaties van Fletcher Hotels. Het bruidspaar mocht deze avond ook genieten van een culinair diner en nagenieten in één van de prachtige suites van Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier.

Deze speciale dag werd vastgelegd door State of Dreaming Films en Bruidsfotograaf Dolf van Stijgeren

Reageren

Gerelateerde artikelen

Bruidsbeurzen Kop van Noord-Holland 2024

Trouwen in Noord-Holland

Beste huwelijksaanzoek ooit

Trouwen voor een dag

Gerelateerde bedrijven