De top 5 trouwauto’s van Huren.nl « Huwelijk

De top 5 trouwauto’s van Huren.nl

Huren.nl helpt graag en heeft daarom zijn top vijf op een rijtje gezet!

Vijf trouwauto’s, vijf verschillende stijlen

Op nummer vijf dames en heren, staat de Londense taxi. Deze auto staat symbool voor Britse stijl met een knipoog. De auto heeft een serieuze uitstraling, maar is tegelijkertijd ook origineel, nieuw en grappig. Deze Londense taxi doet ideaal dienst als trouwauto op een kleine maar toch klassieke bruiloft.

Dan, nummer vier: de gekke fiets! Wie zegt dat je per se een trouwauto moet huren? Elk vervoermiddel kan dienstdoen als ‘trouwauto’. Vroeger was de koets erg in trek, maar een fiets zoals een bakfiets of zelfs een tandem huren voor jullie bruiloft is lekker origineel en een beetje ludiek.

Na nummer vier volgt nummertje drie, de Volkswagen, en niet zomaar een Volkswagen, het VW busje! Dit busje is perfect als jullie een bruiloft hebben die wat minder modern is. Bovendien is het huren van een Volkswagen busje ideaal als je ook graag hebt dat je getuigen of bruidsmeisjes mee in de auto kunnen: in een busje is genoeg plek!

Op nummer twee staat volgens Huren.nl… de Mini! Het leuke van een Mini is, dat hij ondanks zijn ongewone uiterlijk totaal niet misstaat op een wat meer traditionele bruiloft. Ook voor een kleine, intieme bruiloft met niet te veel poespas past een Mini als trouwauto perfect. Sommige Mini’s zijn ook in cabrioversie te huur, dus als het mooi weer is, weet je wat je te doen staat!

En dan, met stip op nummer één staat de klassieker der klassiekers: de Excalibur! De krachtige naam van deze classic doet de auto eer aan: de Excalibur is een prachtige auto, vaak met open dak, en is erg vaak te zien op een wat grotere klassieke bruiloft. Hij doet het perfect op jullie trouwfoto’s, en het voelt majestueus om in de Excalibur te mogen rijden.

Wil je weten waar je een trouwauto kunt huren, of zit jouw trouwauto er niet bij? Bekijk dan hier nog meer trouwauto’s en vind de verhuurbedrijven op een rijtje!

Foto: Van Kaartjes tot Kiekjes

Emma zei:

Haha superleuk! Mijn favoriet is het volkswagenbusje! Of toch de taxi, erg origineel!

linda zei:

Wat te denken van een trouwcamper? Kun je meteen door op huwelijksreis:)? http://www.camperverhuur-oortgiese.nl zit in Baak, Achterhoek. Betrouwbaar dus geen panne ondeweg!

Reageren

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar de perfecte trouwauto? Dit zijn de opties

3 originele ideeën voor trouwvervoer op een bruiloft

Op zoek naar een trouwauto

Trouwauto kiezen: 4 praktische tips

Gerelateerde bedrijven