Leuke ontspannende huwelijks uitjes « Huwelijk

Leuke ontspannende huwelijks uitjes

Daarom is het verstandig om in de periode na de grote dag uitjes te plannen waardoor je weer in de ontspanning terecht komt. Hieronder wat tips en inspiratie voor tijd na de trouwerij.
Sauna bezoeken na bruiloft

Spa

Wat niet ontbreken mag na het trouwen en feesten is een heerlijke spa dag. Vaak kan je dit wel combineren met de huwelijksreis. Het is goed om hier met het plannen van de reis al rekening mee te houden. Gelukkig zijn er overal ter wereld wel spa plekken. Er zijn veel plekken waar een sauna met overnachting mogelijk is. Van een luxe resort met heet waterbronnen, sauna’s, hottubs, ontspannen zwembad, zowel warm als koud water en heerlijk regendouches. Heerlijk om tot rust te komen van alle trouwerij plan stress. Ook zijn er veel aanbiedingen rond om sauna’s en sauna resorts. Ook elysium aanbieding is erg vaak te zien.
Na bruiloft naar de sauna

Natuur

De natuur helpt altijd om tot rust te komen. Je kan er dus voor kiezen om een huisje met wellness midden in de natuur te boeken. Er zijn genoeg activiteiten om te doen. Denk dan aan heerlijk wandelen door bossen, bergen, langs rivieren, over het strand of over mooie weide padjes. Mooie natuur waar je van kan genieten en direct ontspannen bent. Heerlijk kanovaren of kajakken in mooie rivieren met natuur om te bewonderen, heerlijk tussen de bergen door of langs mooie weides met mooi gras, bloemen en struikjes.

Als je toch in de natuur bent kan je meteen picknicken, dit is een ontspannen bezigheid en brengt je dichter bij jezelf. Geen afleiding van je telefoon, de tv of een krant die op tafel ligt. Alleen jij, je partner en de omgeving om van te genieten. 

Culturele citytrip

Wat is er nou leuker en relaxter dan lekker door een stad heen slenteren. Met mooie oude gebouwen en indrukwekkende architectuur om van te genieten. Geniet ook van de lokale keuken in de mooiste restaurants. Maak kennis met de locals en geniet van de lokale muziek. Bezoek de historische gebouwen of bezoek verschillende parkjes met een bakje koffie. Even wat shoppen tussendoor met een lekker broodje bij een lokaal lunchplekje. Dat klinkt toch als de ultieme ontspanning.
Op citytrip als huwelijksreis

Proeverijen

Wat ook een hit is onder huwelijksreizen zijn het bezoeken van wijngaarden of bierbrouwerijen. Er valt veel te leren over de verschillende smaken met alle verschillende druiven en precies hoe ze verzorgt worden om de beste kwaliteit wijn te krijgen. Afsluitend zelf de verschillende wijntjes proeven met lekker hapjes erbij. Of die brouwerij waar ze de verschillende soorten bier maken, erg interessant om dat proces te zien van graan of gerst naar je favoriete biertje. Sommige biertjes worden met de meest bijzondere ingrediënten gemaakt om een bepaalde smaak te creëren, zeer interessant om mee te maken. 

Reageren

Gerelateerde artikelen

Stap voor stap jullie bruiloft plannen

Trouwbibbers

Leuke ontspannende huwelijks uitjes

5 tips voor het stressvrij plannen van je bruiloft

Gerelateerde bedrijven