Trouwen bij Evelynn Flores « Huwelijk

Evelynn Flores

Floresplein 46
9715 HL Groningen

06 40838360
hallo@evelynnflores.nl
www.evelynnflores.nl

Evelynn Flores verzorgt jullie perfecte dag!

Je bruiloft zal een van de spannendste en belangrijkste dagen van je leven zijn, en alles moet natuurlijk perfect lopen. Maar - een drukke baan, superleuke vrienden en een overvolle agenda: klinkt vast herkenbaar.

Wanneer organiseer je dan jullie bruiloft? Er komt een hoop bij kijken, en mogelijk brengt dit stress en zorgen met zich mee; iets waar je natuurlijk niet op zit te wachten.
Weddingplanner Groningen

Samen jullie droombruiloft organiseren

Evelynn Flores, Weddings & Events kan jullie op verschillende manieren ondersteunen bij de organisatie van jullie droombruiloft, waar jullie maar behoefte aan hebben. Het betekent trouwens absoluut niet dat je de regie uit handen geeft; samen kijken we naar wat het beste bij jullie past, hoe jullie de dag voor je zien en welke muziek jullie helemaal te gek vinden voor het feest zodat het helemaal jullie sprookje wordt.

Na een leuk (vrijblijvend) kennismakingsgesprek kan ik zoveel of zo weinig voor jullie regelen als je wilt. Even sparren in een los adviesgesprek, een professionele ceremoniemeester om jullie dag in goede banen te leiden of jullie bruiloft tot in de puntjes, van A tot Z geregeld - het kan allemaal.

Gerelateerde artikelen

Large_ohbelle_bruiloft_vriendinnen

Hulp van vrienden op je bruiloft

Large_bruidsfotografie_aankleden_ohbellefotografie

Fotomomentjes tijdens eerste uren van jullie trouwdag

Large_bruiloft_plannen_tips

Plan de bruiloft van je dromen met deze tips & tricks

Large_tips_bruiloft_organiseren_marthabruin

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Gerelateerde bedrijven