Trouwen bij Jil’s Weddings & Events « Huwelijk

Jil’s Weddings & Events

Steenwijkerweg 174 B
8338 LD Willemsoord

06 12803076
info@allyouneedisjils.nl
www.allyouneedisjils.nl

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Kijk je je hele leven al uit naar het moment dat je gaat trouwen en heb je al heel wat moodboards gemaakt van hoe jullie bruiloft er ongeveer uit moet komen te zien? Of kwam het huwelijksaanzoek als een totale verrassing en krijg je kriebels van het idee om in het middelpunt van de belangstelling te staan?Jil's Weddings & Events

Misschien is beide niet van toepassing. Het belangrijkste is dat je vanaf nu toe gaat werken naar een schitterende dag en dat begint met goed organiseren. 

Lijstjes, lijstjes, lijstjes…

Een bruiloft organiseren is ontzettend leuk! Voldoende tijd en kennis zijn dan wel nodig, anders raak je al snel verstrikt in het 'grote bruiloften web'. Hebben jullie niet voldoende tijd of kennis?

Vinden jullie zorgeloos genieten het belangrijkste of zijn jullie opzoek naar creatieve ideeën en oplossingen? Dan biedt een weddingplanner uitkomst. Samen een bruiloft creëren op basis van jullie wensen (en budget) waarbij jullie karakters centraal staan. Geen regels of verwachtingen van anderen. 

Een mooie bruiloft. Van buiten én van binnen… All you need is Jil’s!Jil's weddingplanner

Cappuccino of wijn?

Ik kijk er naar uit jullie te leren kennen. Wat drinken we daar bij?

"Tijdens de voorbereidingen voor onze bruiloft was Jil's Weddings & Events van ongelooflijke meerwaarde! Jildau heeft een talent voor het omzetten van ideeën (door goed te luisteren). Als ceremoniemeester op onze trouwdag heeft Jildau al onze verwachtingen overtroffen. Zonder haar was onze bruiloft niet zó mooi geweest als hoe het was. Het was perfect!"

Gerelateerde artikelen

Trouwbibbers

Leuke ontspannende huwelijks uitjes

Aftellen tot jullie bruiloft

5 tips voor het stressvrij plannen van je bruiloft

Gerelateerde bedrijven