Welk trouwvervoer kiezen jullie? « Huwelijk

Welk trouwvervoer kiezen jullie?

Of het nu een ‘stretched limousine’ is, een Rolls Royce uit 1936, een Cadillac Fleetwood of een ultrasportieve Ferrari 355 GTS. Een bijzondere auto als vervoer geeft je trouwdag net dat beetje extra. Wil je echt exclusief trouwvervoer reserveer dit dan tijdig. Sommige auto’s zijn zo speciaal en kostbaar dat je ze alleen inclusief chauffeur kunt huren.

Trouwbus

Wil je ook het vervoer voor je gasten regelen? Regel dan een bus. Dat kan een gewone zijn, maar ook een oldtimer, een klassieke schoolbus, of zelfs een dubbeldekker met open dak. Voor je gasten is het gezellig en praktisch, ze zijn zo altijd op tijd en hoeven niet zelf op zoek naar een parkeerplaats. En ... er is een BOB.

Tip! Het aloude vw-busje zie je ook weer steeds vaker opduiken als trouwbusje.

Paardenkracht

Wil je als een echte prinses worden vervoert, dan kies je voor een rijtuig. Koetsen zijn er in vele soorten en maten. Een Engelse trouwkoets als uit een sprookje, een Friese sjees, een oude omnibus, of een avontuurlijke postkoets. Dan moet je vaak ook nog kiezen voor enkelspan, dubbelspan, vierspan of nog meer? Trek er dus gerust eens een dagje voor uit om langs te gaan bij een verhuurder of stalhouderij. Heb je bruidskinderen? Laat ze op je huwelijksdag meerijden als het kan; ze vinden het prachtig! Door te kiezen voor een paardentram, breng je heel veel mensen tegelijkertijd in vervoering.

Weersverwachting

Houd bij de keuze voor het trouwvervoer rekening met de voor- en nadelen. Een kleine sportwagen is niet zo handig als je een grote hoepelrok draagt. En een cabriolet is alleen leuk als het niet regent of hard waait. Een koets is sfeervol, maar minder snel en je kunt er zeker geen tientallen kilometers in afleggen. Heb je alles dichtbij huis, dan is een bakfiets of een riksja natuurlijk ook een ludieke optie.

Tip! Kijk eens op trouwartikelen.nl voor autolinten en andere decoratie voor trouwvervoer.

Foto: Stefan Vogelzang Fotografie

Reageren

Gerelateerde artikelen

3 originele ideeën voor trouwvervoer op een bruiloft

Op zoek naar een trouwauto

Trouwauto kiezen: 4 praktische tips

Het leukste vervoer voor je mooiste dag

Gerelateerde bedrijven