Trouwvervoer; maak de blits! « Huwelijk

Trouwvervoer; maak de blits!

Een mooie auto ligt misschien het meest voor de hand als trouwvervoer. Een klassieker zorgt voor de sfeer die je graag wilt op je huwelijk. In een oude, maar blinkende Bentley, Chevrolet, Rolls Royce of Jaguar maak je helemaal de blits.

De duurdere auto’s huur je inclusief chauffeur; de minder bijzondere mag je eventueel zelf rijden. Voor menige bruidegom komt daarmee een droom uit. Bespreek de auto van je keuze wel bijtijds. Van sommige automobielen is er maar 1 in Nederland en dan is de kans groot dat hij al besproken is als je te lang wacht.

Luxe en romantiek

Wil je met de hele familie in dezelfde auto? Dan huur je een limousine. De langste van Nederland is maar liefst 9,2 meter lang en biedt naast een zee aan ruimte, een ongekende luxe. Zo is de Lincoln Towncar Stretch Limo onder meer voorzien van 1.000 Watt stereo surround sound, flat screens, bar, blacklights, stargaze roof, dvd, video en ga zo maar door. Met zo’n auto neem je de toeristische route naar het stadhuis!

Met paarden trouw je pas echt romantisch. Daarbij hoef je echt niet alleen aan een trouwkoets te denken; die overigens wel heel sfeervol is. Je kunt ook kiezen voor een verwarmde paardentram, een arrenslee, huifkar of riksja. Voor je gasten kun je volgkoetsen huren; dat is pas echt een sfeervolle optocht.

Verregend

Houd er bij je keuze voor het vervoer rekening mee dat het niet altijd mooi weer is, ook ’s zomers niet. Een blinkende cabriolet is mooi, maar als door de regen het dak naar beneden moet, wordt het al heel anders. Zeker in een klein sportautootje wordt het dan al snel krap, zeker met een forse trouwjurk, bloemen en andere accessoires erbij. Als je een koets huurt, kun je er ook op letten dat die eventueel afdekbaar is. Verregend aankomen op het stadhuis; dat is niks.

Foto: Trouwen met Thomas

wensballon, ufoballon, geluksballon

Reageren

Gerelateerde artikelen

3 originele ideeën voor trouwvervoer op een bruiloft

Op zoek naar een trouwauto

Trouwauto kiezen: 4 praktische tips

Het leukste vervoer voor je mooiste dag

Gerelateerde bedrijven