Bruiloft uitstellen door de corona « Huwelijk
Large_bruiloft_uitstellen_corona_1

Bruiloft uitstellen door de corona

Veel van deze feesten in Nederland konden in de laatste maanden helemaal niet doorgaan, of moesten flink aangepast worden. Ook ontstaan er nog veel onzekerheden voor mensen die hun bruiloft in de loop van 2021 gepland hebben staan.

Onzekerheden rondom toekomstige bruiloften

Op het moment zit Nederland in lockdown, en vinden er dus helemaal geen feesten plaats. Tot wanneer de lockdown precies zal duren is nog altijd onzekerheid over. Maar ook als de lockdown voorbij is zullen er nog een hele tijd restricties zijn. Een bruiloft plannen is op het moment een ramp, simpelweg omdat er geen kennis is met welke regels je rekening moet houden.

De bruiloft uitstellen?

Niet alleen de restricties maken het plannen van een bruiloft moeilijk. Door de vele feesten die niet doorgaan zal er ook topdrukte ontstaan bij de verschillende trouwlocaties. Een geschikte locatie vinden zal dus nog moeilijker zijn dan normaal. Ook zouden de prijzen mogelijk omhoog kunnen gaan door deze drukte.
Trouwdag uitstellen

Wanneer jij en je partner je nog niet vast hebben gezet op een bepaalde datum, bespreek dan om de bruiloft met één of twee extra jaren uit te stellen. Bedenk wat voor jullie het belangrijkste is, wil je die speciale dag zonder beperkingen? Of ben je toch liever snel een keer getrouwd en neem je de mogelijke restricties voor lief.

Wil je graag wel zo snel mogelijk trouwen, zorg dan dat je flexibel bent. Hou rekening met mogelijke beperkingen in het aantal gasten.

Maken de gasten je niet zoveel uit en gaat het echt om jou en je partner? Dan is Las Vegas misschien nog een optie. Vlieg zodra het weer mogelijk is naar de gokhoofdstad van de wereld. Hier kun je jouw bruiloft in één dag geregeld hebben, en trouwen met een thema naar keuze. Je huwelijksreis heb je ook meteen geregeld, zo kun je een bezoekje brengen aan de Grand Canyon, een van de vele shows uit Vegas bekijken, of natuurlijk een gokje wagen in de vele casino’s, zo speel je het Amerikaanse craps, roulette, blackjack of een van de vele slotmachines.

Foto boven:Ksenia Chernaya via Pexels.com

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_bruiloft_uitstellen_corona_1

Bruiloft uitstellen door de corona

Large_trouwdatum_verzetten

Een nieuwe datum voor je bruiloft

Large_trouwen_corona_maatregelen_bruiloft

Trouwen in Corona-tijd; wat kan er wèl?