Een nieuwe datum voor je bruiloft « Huwelijk
Large_trouwdatum_verzetten

Een nieuwe datum voor je bruiloft

Vooral het sluiten van de horeca en het feit dat je alleen nog met kleine groepjes bijeen mag komen, zorgt voor veel uitgestelde bruiloften. Gelukkig is in dit geval uitstel zéker geen afstel, maar dat uitstellen moet wel goed gebeuren en voor je gasten duidelijk zijn.

De datum

Allereerst plan je in samenspraak met je leveranciers een nieuwe datum. Dit is al best lastig, want niemand weet natuurlijk wanneer we weer veilig en in groepsverband feest kunnen vieren. Daarnaast zou het erg prettig zijn als je al je fijne leveranciers mee kunt nemen. De kans hierop is het grootste op een doordeweekse en dus minder populaire dag. Houd bij het uitzoeken van een nieuwe datum ook rekening met vakanties en feestdagen.
Trouwdatum verzetten

Vertel het verder

Als de nieuwe datum is bepaald, wordt het tijd om je gasten in te lichten. Begin hier zo snel mogelijk mee, dan is de kans groter dat ze er allemaal bij kunnen zijn. Je kunt je gasten opbellen of e-mailen, maar een 'change the date-kaart' is wel zo leuk. Bovendien verdwijnt echte post sowieso niet in de spam. Je kunt deze kaart vormgeven zoals jullie dat zelf willen en ook helemaal matchen met je droombruiloft.

Tip! Wilden jullie eigenlijk op huwelijksreis? Vergeet dan niet om je reisorganisatie zo snel mogelijk op te bellen voor overleg.

Probeer voor de rest de knop om te zetten en vooruit te kijken. Tranen mogen er zeker zijn, maar die bruiloft komt er en dan zullen jullie er ongetwijfeld minstens zoveel van genieten.

Door Rinske van Rootselaar

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_bruiloft_uitstellen_corona_1

Bruiloft uitstellen door de corona

Large_laatste_week_voor_bruiloft

De laatste week voor je bruiloft

Large_trouwdatum_verzetten

Een nieuwe datum voor je bruiloft

Gerelateerde bedrijven