Trouwen bij Ellebel regelt het wel! « Huwelijk

Ellebel regelt het wel!

Wapendrager 1
7943 RN Meppel

06 42103833
info@ellebelregelthetwel.nl
www.ellebelregelthetwel.nl

De Dynamische Ceremoniemeester en Weddingplanner

Zijn jullie in voor een mooi bruiloftsfeest, maar weet jullie niet hoe jullie dit kunnen aanpakken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.Weddingplanner Drenthe

Ellebel regelt het wel kan jullie daar namelijk goed bij helpen. Ik ben creatief en oplossingsgericht. Ik kan veel taken op mij nemen om jullie als bruidspaar te ontzien en ik kan helpen jullie ideeën tot werkelijkheid te laten komen. Ook kan ik alleen als ceremoniemeester aanwezig zijn op jullie bruiloft om achter de schermen jullie grote dag vlekkeloos te laten verlopen.

Vaak wordt er een familielid of vriend(in) gevraagd als ceremoniemeester. Als ik jullie die dag mag helpen, dan kan iedereen relaxed van jullie bruiloft genieten.Ellebel regelt het wel ceremoniemeester Drenthe

Naast mijn baan als weddingplanner ben ik ook leerkracht in het basisonderwijs en heb ik veel ervaring met kinderen. Mochten er kinderen aanwezig zijn op jullie bruiloft, dan kan ik helpen om er voor hen ook een mooie dag van te maken.

Neem contact met me op als jullie vragen hebben of voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Jullie wensen zijn het uitgangspunt!

Ellebel, regelt het wel!

“Zo fijn dat op zo’n dag je iemand om je heen hebt die alles tot in de puntjes heeft geregeld. Die zorgt dat het jouw dag is en dat je alles los kunt laten en volop kan genieten met familie en vrienden. Wil je ook een onbezorgde trouwdag, dan is er maar één die je snel moet bellen!” 

Gerelateerde artikelen

Stap voor stap jullie bruiloft plannen

Handige tips ter voorbereiding op je bruiloft

Aftellen tot jullie bruiloft

5 tips voor het stressvrij plannen van je bruiloft

Gerelateerde bedrijven