Trouwen in het Land van Maas en Waal « Huwelijk

Trouwen in het Land van Maas en Waal

Wij maakten een kleine impressie van het Land van Maas en Waal; tussen de rivieren de Maas en de Waal. Niet ‘achter de hoge bergen’, wel achter sierlijke dijken, waarover je heerlijk kunt wandelen en fietsen, met een prachtig uitzicht. Ontdek hoe mooi het is om te trouwen in het Land van Maas en Waal.
Trouwen in het Land van Maas en Waal

Waar moet ik zijn?

Het pittoreske Maasbommel is zeker de moeite waard. In de omgeving van deze kleinste Hanzestad van Nederland, met een rijke geschiedenis, vind je onder andere ook stoomgemaal de Tuut en het authentieke Kasteel Hernen, dat middenin een prachtig gevarieerd landschap staat.

Daarnaast zijn in het Land van Maas en Waal verschillende idyllische dorpen zoals Appeltern en Druten te vinden, allemaal met een bijzondere geschiedenis en stuk voor stuk omgeven door prachtige natuur en de mooie rivieren. Een perfect decor voor jullie bruidsreportage is zo gevonden.
Trouwen in het Land van Maas en Waal

Buitenleven

Is het mooi weer en willen jullie wat ontspannen tijdens jullie zoektocht? Recreatiegebied De Gouden Ham is met een 700 meter lang strand één van de grootste waterrecreatiegebieden van Nederland. Zowel in als rondom het water is er van alles te beleven. Denk aan een rondvaart of het huren van een bootje of kano. Ook kinderen vermaken zich ongetwijfeld in het water, op het strand of op de trampoline. Misschien een idee om hier (lekker buiten) te trouwen?
Trouwen in het Land van Maas en Waal

Nemen jullie de tijd om de perfecte locatie voor jullie trouwdag te vinden? Dan kun je overnachten op een camping, in een hotel of in één van de sfeervolle B&B’s. Het aanbod aan restaurants is al even gevarieerd als het landschap; van luxe restaurants tot gezellige bistro’s. Het Land van Maas en Waal is voor iedereen!

Door Rinske van Rootselaar
Foto's: Daja Fotografie

Reageren

Gerelateerde artikelen

Trouwen in Amsterdam

Trouwen in het Land van Maas en Waal

Trouwen in Twente

Gerelateerde bedrijven