Trouwen in Twente « Huwelijk

Trouwen in Twente

Even een kijkje in het mooie Twente, voor je er wellicht voor het altaar staat of een huwelijksreis gaat plannen. Met 6000 km aan wandelroutes en 2500 km aan fietsroutes, ben je hier niet gauw uitgekeken. Hoe je het ook wendt of keert, het Twentse landschap, de gezellige mensen en de talloze mogelijkheden betoveren je sowieso. Prachtige plekken zijn er voldoende en een passende trouwlocatie in Twente is dan ook zo gevonden; hoewel het waarschijnlijk wel moeilijk kiezen wordt.
Trouwen in Twente door Mijke Derks Fotografie

Natuurlijke bruidsreportage

Je kunt er uitstekend wandelen en fietsen door de bossen, weilanden en heuvels, maar met een kano of gehuurd bootje is de omgeving soms ook gezellig vanaf het water te verkennen. Waar je ook gaat, een dromerig landschap en daarmee een perfect decor voor jullie fotoshoot is eigenlijk nooit ver.

Een prachtig natuurgebied is bijvoorbeeld de Tankenberg bij Oldenzaal. De top van dit hoogste punt van Overijssel ligt op 85 meter en geeft je een geweldig uitzicht. Maar er zijn nog veel meer fantastische natuurgebieden. Ook Lutterzand is leuk voor jong en oud. De afwisselende natuur is er prachtig en in de rivier de Dinkel kun je zomers heerlijk pootje baden.
Trouwen in Twente door Mijke Derks Fotografie

Steden

Dit is nog maar een hele kleine greep uit de natuur en cultuur van Twente. Ook voor leuke musea en gezellige restaurants zit je helemaal goed. Enschede, Almelo en Hengelo lenen zich daarnaast uitstekend voor een middagje shoppen. Enschede wordt zelfs de winkelstad van het Oosten genoemd, met de vele leuke straatjes, lokale ondernemers en het gezellige horecaplein de Oude Markt. Ootmarsum, hét kunststadje van Oost-Nederland, is om verliefd op te worden, met galerieën van bekende Twentse kunstenaars en gezellige pittoreske straatjes.

Al met al kom je ogen te kort in dit oostelijke deel van Overijssel. Eén ding stellen we vast: je kunt ultiem genieten van trouwen in Twente!

Door Rinske van Rootselaar
Foto's: Mijke Derks Fotografie, Almelo

Reageren

Gerelateerde artikelen

17 maart: Duurzaam Trouwen Hengelo

Trouwen in Overijssel

Trouwen in Amsterdam

Trouwen in het Land van Maas en Waal

Gerelateerde bedrijven