Trouwen bij De Arend Smaakmakers « Huwelijk

De Arend Smaakmakers

Not. Stephanus Roesstraat 28
6645 AJ Winssen

0487 521265
info@dearendwinssen.nl
www.dearendwinssen.nl

Feest vieren, maar dan net even anders

De Arend wordt vaak in één adem genoemd met ‘feest vieren’. Want dat kan bij ons bij uitstek. De gezellige, intieme sfeer maakt onze gasterij de perfecte locatie voor bruiloften, feesten, diners en bijeenkomsten, van 10 tot 200 personen.

Iedere gelegenheid is bij ons net weer even anders. Simpelweg omdat iedereen andere wensen heeft en iedere situatie andere eisen stelt. Wat bij ons wel altijd hetzelfde blijft, is de oprechte aandacht die we iedereen geven en de kwaliteit die voor ons vanzelfsprekend is.
Trouwen bij Gasterij De Arend in Winssen

Jullie bruiloft, op jullie manier...

Een van de meest bijzondere dagen van je leven verdient het om onvergetelijk en zorgeloos te worden. Je bruiloft vier je bij ons op je eigen manier. Met de mensen die jij en je toekomstige partner liefhebben, in een sfeer die bij jullie past. Wij houden ervan om wensen in vervulling te laten gaan!

Creatieve catering

Het is mogelijk om bij De Arend voor de wet te trouwen, maar bijvoorbeeld ook in het pittoreske kerkje in Winssen of op een voor jullie bijzondere locatie. Zoals het ouderlijk huis, dat ene mooie kasteel of in een boomgaard. Waar jullie elkaar ook het ja-woord willen geven, wij zorgen ervoor dat het helemaal in jullie bruiloftsstijl gebeurt. Inclusief aankleding, hapjes en drankjes.
Buiten trouwen in de appelgaard

Trouwen jullie thuis? In de buitenlucht? Of op die ene geweldige locatie waar jullie mooie herinneringen aan hebben? Laat de catering aan ons over en we maken er een sprookjesachtige beleving van. Compleet met taart, champagne en borrelhapjes en eventueel een restaurant op locatie, buffet of walking diner.

Hierom staan wij bekend:

  • We laten je ervaren wat topgastheerschap is

  • Ongedwongen samenkomen in huiselijke sfeer

  • Vieren en genieten kan overal: in onze gasterij of op locatie

  • Centraal in Maas & Waal, makkelijk bereikbaar via A73 en A50

  • Meerdere multifunctionele ruimtes

  • Creatieve en culinaire invulling

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Een veganistisch bruiloftsdiner? Zo doe je dat!

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Gerelateerde bedrijven