Trouwen bij Riverside Outdoor & Events « Huwelijk

Riverside Outdoor & Events

Hamsestraat 2
6629 KT Appeltern

0487 540671
info@riverside.nl
www.riverside.nl

Beleef je mooiste dag bij Riverside!

Gek op water, strand, ontspannen sfeer en het relaxte eiland gevoel, dan ben je bij Riverside aan het juiste adres. Gelegen aan de oevers van de Maas in het waterrecreatiegebied van De Gouden Ham vind je onze unieke locatie.

Met een sfeervolle beachclub gelegen op de kop van een schiereiland omringd door water biedt Riverside het ideale decor voor een unieke trouwdag. Als officiële trouwlocatie kun je je dag hier van A tot Z organiseren. Trouwen op het water of met je voeten in het zand… het kan!
Trouwlocatie aan de Maas

Grote én kleine gezelschappen zijn welkom

Voor kleinere gezelschappen wordt een intieme sfeer gecreëerd in de mooie robuust houten serre, maar gezelschappen van een paar honderd gasten kunnen hier ook prima terecht. De Beachclub ligt op een terp midden op het terrein. Het rondom gelegen terras biedt aan alle kanten mooi zicht op het water en een stukje van de Maas.

Outdoor Cooking

Hier geen diner met wit damast tafelkleden maar beleving met Outdoor cooking. Sfeer, aankleding, een goede kwaliteit eten met eerlijke, natuurlijke en waar mogelijk streekgebonden ingrediënten.
Trouwlocatie aan de Maas

Sloep of tuktuk

Wij bieden al onze bruidsparen de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van een romantische aankomst per elektrische sloep of limo tuktuk. Wil je met het hele gezelschap nog een leuk ontspannen uurtje tijdens de dag organiseren, kun je uiteraard ook met z’n allen het water op of lekker rondtuffen in een tuktuk.

Riverside staat voor persoonlijke benadering en maatwerk. Geen vast omlijnde invulling maar creatief meedenken om van deze bijzondere dag, helemaal jullie dag te maken!

Riverside Outdoor & Events
Strand Maaslanden
Hamsestraat 2
6629 KT Appeltern
(0487) 540 671
(06) 5363 4575

Gerelateerde artikelen

Large_bruidsbeurs_nederland

7 september: Bruidsbeurs Barneveld

Large_trouwlocatie_desmockelaer_zuidlimburg

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Large_trouwlocatie_zoeken

Dit zijn de laatste trends in trouwlocaties

Large_trouwen_aan_het_water

Aan het water trouwen

Gerelateerde bedrijven