Alles over het proeven van de bruidstaart « Huwelijk

Alles over het proeven van de bruidstaart

Wie gaat er proeven?

Het proberen van de verschillende smaken is een gezellig momentje van jullie samen. Het is in principe niet de bedoeling dat je vrienden of familie meeneemt. Wil je dit wel, dan is het handig om dit aan te geven.
 

Wat moet je doorgeven?

Van te voren geef je door wat je lekker vindt. Hebben jullie een heel verschillende smaak? Bepaalde smaken zijn samen een groot succes, maar al te rare combinaties zijn niet aan te raden. Gelukkig kan je patissier je daar alles over vertellen. 
Bruidstaart
 

Hoe gaat het proeven?

Vaak kun je foto's van eerder gemaakte bruidstaarten bekijken en ondertussen stukjes of speciaal gemaakte kleine taartjes proberen. Zo kun je goed vergelijken en afstemmen wat de uiteindelijke smaak moet worden van jullie ultieme bruidstaart.
 

Kosten

De kosten van de proeverij zijn meestal inbegrepen bij de uiteindelijke bruidstaart. Laat je de taart toch ergens anders maken, dan is het logisch dat je moet betalen voor de geprobeerde taartjes. De kosten van de bruidstaart hangen onder andere af van de grootte van de taart en hoe lastig het is om hem te maken. 
Bruidstaart
Foto: Nickie Fotografie
 

De uiteindelijke taart

Vervolgens wordt het tijd om te bepalen hoe de uiteindelijke taart er uit komt te zien. Hoeveel lagen wordt hij? Hoeveel personen gaan er van de taart eten? In wat voor thema en kleur zien jullie de bruidstaart graag? Dit zijn allemaal dingen waar je het beste al wat eerder over na kunt denken.
 
Maar vergeet ook vooral niet om te genieten van al het lekkers en de gezellige middag, waarmee jullie weer een stapje dichter bij de grote dag komen.
 
Door: Rinske van Rootselaar
Foto boven: Simone Bruidsfotografie

Joyce van Oorschot zei:

Ik zou graag een afspraak maken voor het bestellen van een bruidstaart

Reageren

Gerelateerde artikelen

Alles over het proeven van de bruidstaart

Tips voor samenstellen menu

Goedkoop koffiebekers laten bedrukken voor trouwerij

Zoetigheid op je bruiloft

Gerelateerde bedrijven