Trouwen bij Nickie Fotografie « Huwelijk

Nickie Fotografie

Metslawiersterweg 1
9101 ZM Dokkum

06 14597558
nickie@nickiefotografie.nl
www.nickiefotografie.nl

DUS TROUWPLANNEN?!

Super! Als trouwfotograaf kom ik graag langs om jullie trouwdag met liefde vast te leggen op beeld. Door mijn foto’s kunnen jullie deze dag nog heel vaak herbeleven met een gevoel alsof je er weer echt staat. De sfeer, liefde, details, emoties, en alle dierbare momenten, ik fotografeer het allemaal!Nickie Fotografie

Nickie Fotografie aanwezig op jullie trouwdag

Eén van de dingen die ik het allerliefste doe is het fotograferen van bruiloften. De mensen zijn blij gespannen, nerveus of juist heel rustig. Heel mooi om te zien hoe verschillend iedereen zo’n dag beleeft.

Meestal begin ik al vroeg in de ochtend met de fotografie van de voorbereidingen. Stillevens van de bruidsjurk, de ringen, de bruidsschoenen etc. Ondertussen houd ik de dynamiek van de mensen in het huis goed in de gaten. Moeder die koffie zet, de kapper die bezig is met het bruidskapsel… Dit leg ik allemaal in reportagestijl vast. Moeders en ceremoniemeesters houden meestal de tijd goed in de gaten.Nickie Pereboom Fotografie

Heeft de bruid wel op tijd haar jurk aan wanneer de bruidegom aanbelt?

Ja, en dan gaat de bel… En zo mooi is het moment dat het bruidspaar elkaar voor het eerst ziet. En ik? Ik ben dan op de eerste rang aanwezig! Ik probeer dit moment zo mooi mogelijk vast te leggen en op zo’n manier dat je de verliefdheid eraf ziet spatten. Maar tegelijkertijd probeer ik niet op te vallen zodat je eigenlijk niet door hebt dat ik er ben.

De ontmoeting tussen bruid en bruidegom is achter de rug. Nu gaan ze verder samen die dag beleven en ik mag deze bruidsdag van heel dichtbij meebeleven!

Kom ik ook jullie huwelijksaanzoek of bruiloft fotograferen?

"Onze trouwfotografe! En een supergoeie ook! Nickie doet haar werk met veel liefde, creativiteit en alle aandacht en dat is terug te zien in de foto's. Deze zijn net even anders dan anders en dat maakt de foto's zo bijzonder!"

Gerelateerde artikelen

Bruidsreportage is vakmanschap

Trouwen in Friesland

Trouwfoto's met een knipoog

Hoe kies je de juiste fotograaf?

Gerelateerde bedrijven