Trouwen bij Cheffi's Pastries « Huwelijk

Cheffi's Pastries

Waalbandijk 16
6541 AJ Nijmegen

06 41924749
info@cheffispastries.com
www.cheffispastries.com

Jullie liefde verbeeld in de taart der taarten

Jullie gaan trouwen! De voorbereidingen zijn in volle gang. En dan komt de bruidstaart. Hoe kan een bruidstaart of sweet table jullie dag nòg mooier maken? Mijn passie is het om met een taart op maat jullie liefde voor elkaar te laten zien en proeven.

Niet alleen het uiterlijk van de bruidstaart moet uniek te zijn, ook de smaak. Ik maak graag nieuwe smaakcombinaties die helemaal bij jullie passen. Tijm, lavendel, steranijs, kaneel, vanille....al deze woorden betekenen voor mij duizenden verschillende recepten, combinaties en aroma's. Een ervaring als je het proeft, een lust voor het oog en een goed gevoel daarna.
Bruidstaart van Cheffi's Pastries uit Nijmegen
Foto: KenT Fotografie

Met oog voor detail

Tijdens een brainstorm met jullie (uiteraard onder het genot van iets lekkers), ontstaat een persoonlijk en uniek ontwerp, aangepast aan jullie wensen. De voorpret, voorproeven, details bespreken waardoor er  altijd een persoonlijk en uniek ontwerp op maat ontstaat, maken het zo bijzonder voor mij. 

Door het overleg ontstaat er een bijzondere en persoonlijke band. Het is dan ook een eer om voor jullie speciale dag een bruidstaart of sweet table te maken. Heel mijn leven ben ik al bezig geweest met de persoonlijke details. Oog voor de final touch die het eindproduct uniek maakt. Ik bak met alle aandacht, liefde en zorgvuldigheid die jullie dag verdient! 

Liefs, Inès Cheffi

Gerelateerde artikelen

Alles over het proeven van de bruidstaart

Trouwen in Gelderland

Zoetigheid op je bruiloft

Wie snijdt de bruidstaart aan?

Gerelateerde bedrijven