5 tips om extra te stralen op je bruiloft « Huwelijk

5 tips om extra te stralen op je bruiloft

Jullie bruiloft is een speciale dag waar je met plezier op terug zult kijken. Door de tijd te nemen om je goed voor te bereiden op de grote dag, zul je er op je best uitzien en je ook zo voelen. Onderstaande tips zullen je daar zeker bij helpen.
Bruidsmake-up tijdens de trouwdag

  1. Huidverzorging

Als het gaat om huidverzorging is het belangrijk om vroeg te beginnen en consequent te zijn. Zorg ervoor dat u uw gezicht elke avond twee keer reinigt met de vochtinbrengende reiniging en gebruik een of twee keer per week een scrub om dode huidcellen te verwijderen en een heldere, gladdere huid te onthullen. Een zelfgemaakt gezichtsmasker is ook een geweldige manier om je huid een extra hydraterende en verhelderende boost te geven. Investeer bovendien in een goede vochtinbrengende crème met SPF om je huid te beschermen tegen schadelijke zonnestralen. Vergeet tenslotte niet je make-up te verwijderen voordat je naar bed gaat.

  1. Nek en rug

De nek en rug worden vaak over het hoofd gezien als het gaat om huidverzorging, maar ze zijn net zo belangrijk! Zorg ervoor dat je jouw nek en rug goed schoonmaakt met een zachte reiniger en hydrateert met een lichte, niet-vette vochtinbrengende crème. Overweeg daarnaast een massage of een lichaamsscrub om gespannen spieren te ontspannen en de bloedsomloop te verbeteren.
Bruidsmake-up

  1. Op je streefgewicht op de grote dag

Een paar kilo afvallen voor de trouwdag kan een ontmoedigende en soms zeer lastige taak zijn. Je wilt niets liever dan stralen en goed in je vel zitten als je bij het altaar aankomt. Gewicht kan hier een grote rol in spelen. Belangrijk is om een realistisch doel te stellen. Te snel afvallen kan gevaarlijk zijn en nadelige gevolgen hebben voor je gezondheid. Begin met het stellen van een doel dat haalbaar is en waar je je aan kunt houden. Start zeker een jaar of half van tevoren met een afvaltraject. Onlangs zijn er effectieve afvalmethodes op de markt gekomen die afvallen een stuk makkelijker maken. Door gebruik te maken van middelen als WeGovy in combinatie met medische begeleiding van een arts en ondersteuning van een voedingscoach is het vele malen makkelijker geworden om af te vallen.

  1. Handen en voeten

Je handen en voeten zullen te zien zijn op je trouwdag, dus is het belangrijk dat ze er op hun best uitzien. Geef ze eerst een goede scrub met een scrub of puimsteen om dode huid te verwijderen en een zachte, gladde huid te onthullen. Hydrateer ook met een dikke, voedende crème, zodat je handen en voeten er goed blijven uitzien. Tot slot kun je overwegen om van tevoren een manicure en pedicure te nemen, zodat je nagels er netjes en gelakt uit blijven zien.

  1. Bruin

Als je op zoek bent naar een zonovergoten gloed, kun je overwegen een kleurtje te laten spuiten. Dit geeft jouw huid een natuurlijke, gelijkmatige gloed die enkele dagen aanhoudt. Zorg ervoor dat je de spray tan een paar dagen voor de bruiloft aanbrengt zodat je huid er op zijn best uitziet. Zorg er bovendien voor dat je na de bruining losse, donkere kleding draagt en vermijd zwemmen of zweten, zodat de bruine kleur zo lang mogelijk blijft zitten.

Reageren

Gerelateerde artikelen

De nieuwste nageltrends voor bruiden: ontdek de stijlen die bij je bruiloft passen

5 tips om extra te stralen op je bruiloft

Denk hierover na bij het creëren van de perfecte bruidslook

De laatste week voor je bruiloft

Gerelateerde bedrijven