Trouwen bij Hair Affair « Huwelijk

Hair Affair

Kleinzand 5
8601 BE Sneek

0515 413352
info@hairaffair.nl
www.hairaffair.nl

De perfecte bruidslook

Natuurlijk wil je er op je mooist uitzien op je trouwdag. Je hebt je droomjurk gevonden en de bijpassende accessoires maken je bruidslook bijna compleet. Nu alleen nog de bruidsvisagie en de kapper voor het perfecte plaatje.

Voor dat perfecte plaatje kun je terecht bij Beauty Centre Hair Affair. Wij zijn gevestigd in de binnenstad van Sneek en bieden het professionele alles-in- één pakket aan voor jullie bruiloft. Onze professionele visagisten verzorgen jouw make-up en kapsel.
Beautyspecialisten in Sneek

Stralend op jullie trouwdag

Om goed voorbereid te zijn op de grote dag kun je vooraf een afspraak maken voor een proefdag. In een persoonlijk gesprek met een ervaren haarstyliste en een schoonheidsspecialiste bespreken wij jouw specifieke wensen. Op basis daarvan voeren wij een proefkapsel en proefmake-up uit. Hierdoor weet je zeker dat jouw haar en make-up op deze dag helemaal perfect is. Om jullie trouwdag zo prettig mogelijk te laten beginnen plannen wij de afspraak naar jouw voorkeur in. Dan hoef jij alleen nog maar… zorgeloos te genieten en te stralen.

Ook kan Hair Affair de visagie voor de bruidsgasten verzorgen. Dit kan eventueel op locatie. Bel of kom eens langs voor een vrijblijvende afspraak. De koffie staat klaar.

Gerelateerde artikelen

Trouwbibbers

Hoe voorkom je trouwstress

De nieuwste nageltrends voor bruiden: ontdek de stijlen die bij je bruiloft passen

Trouwen in Friesland

Gerelateerde bedrijven