Denk hierover na bij het creëren van de perfecte bruidslook « Huwelijk

Denk hierover na bij het creëren van de perfecte bruidslook

Accessoires maken de look

De bruidsjurk van je leven, check. De meest geweldige schoenen, check. Een spannend lingeriesetje, check. Je denkt alles te hebben, maar heb je al nagedacht over de accessoires? Natuurlijk, die ring voor om je vinger, die komt er wel, maar wat dacht je van een mooie ketting en een bijpassende armband? Of misschien draag je een bril en wil je wel een nieuwe, eentje die perfect bij je jurk en make-up past, bijvoorbeeld een pastelkleurig, vintage model met een romantische look-and-feel. 
Bril dragen tijdens bruiloft

Picture-proof make-up

Heb je al nagedacht over je bruidsmake-up en over wie dit gaat doen? Natuurlijk kun je ervoor kiezen om het zelf te doen, maar hoe fijn is als iemand anders dit van je overneemt? Het is tenslotte jouw dag. Houd er rekening mee dat je bruidsmake-up  picture-proof moet zijn. Je wil natuurlijk niet dat je hele gezicht wit is als er een foto met flits gemaakt wordt. Het is ook belangrijk dat het de hele dag goed blijft zitten, zonder dat de foundation gaat vlekken of je mascara uitloopt. Een andere tip is om je visagist mee te nemen naar je grote dag. Zo kan hij of zij je make-up op elk moment bijwerken, want wees eerlijk: je gaat gegarandeerd huilen.
Bruidsvisagist op jullie trouwdag

Een goudbruin huidje of puur natuur

Sommige bruiden willen graag een zomers kleurtje wanneer zij gaan trouwen. Maar wat nu als je nog weinig vitamine D hebt kunnen meepakken dit jaar? Dan kun je er natuurlijk altijd voor kiezen om een paar sessies onder de zonnebank te boeken. Een gezondere optie is om voor een spray-tan te gaan. Zorg er wel voor dat je het, welke optie je ook kiest, ver van te voren al even hebt geprobeerd. Je wil natuurlijk voorkomen dat je oranje of rood op je bruiloft verschijnt. Liever puur natuur? Dat is natuurlijk ook helemaal prima! Het belangrijkste is dat jij jezelf prettig voelt.

Nu weet je zeker dat over alles hebt nagedacht en dat je als een prachtige bruid zult verschijnen. Ook zeker weten dat je niets vergeet voor de grote dag? Lees ons artikel over zes essentials die je niet wil vergeten.

Foto's: Jonathan Borba via Pexels.com

Lisa zei:

Leuk

Reageren

Gerelateerde artikelen

De nieuwste nageltrends voor bruiden: ontdek de stijlen die bij je bruiloft passen

Huwelijksritueel: het belang van de keuze van parfum en meer

Creëer het mooiste bruiloft kapsel met volumepoeder

5 tips om extra te stralen op je bruiloft

Gerelateerde bedrijven