Trouwen bij K&K Kappers « Huwelijk

K&K Kappers

Ruiterskwartier 121
8911 BS Leeuwarden

058 2131729
afspraak@kenkkappers.nl
www.kenkkappers.nl

K&K Kappers laat je stralen

Bij jullie bijzondere dag hoort een stralend uiterlijk! Bij K&K Kappers kun je terecht voor een prachtig kapsel, inclusief knippen, kleuren én make-up voor jouw trouwdag.

Met ons bruidsarrangement helpen we je niet alleen met het bruidskapsel, maar ook met de make-up. De complete visagie wordt geheel afgestemd op jouw persoonlijkheid, eigen wensen en bruidskleding.
Bruidskapsel bij K&K Kappers Leeuwarden

Zelfverzekerd genieten van jullie trouwdag

K&K Kappers is trotste Ambassadeur van de Keune familie! Dat betekent dat wij altijd up-to-date blijven en de laatste kleur- en kniptrends volgen. De nieuwe salon in het voormalige koetshuis op het Ruiterskwartier is daarnaast top-notch: mooi, fris, professioneel en bovenal gezellig. Aandacht, passie, vakwerk en klantgericht werken, dat is waar onze klanten blij en tevreden van worden.

Op weg naar jullie grote dag staan wij graag voor jullie klaar met een eerlijk en open advies. Ons ervaren team luistert altijd naar jouw wensen. Uiteindelijk willen wij jou laten stralen op jullie trouwdag, zodat je deze dag vol vertrouwen kan beleven. 

Klinkt goed? Neem gerust contact op voor een gratis adviesgesprek! 

Gerelateerde artikelen

Gezond op je bruiloft

De nieuwste nageltrends voor bruiden: ontdek de stijlen die bij je bruiloft passen

Trouwen in Friesland

Huwelijksritueel: het belang van de keuze van parfum en meer

Gerelateerde bedrijven