De nieuwste nageltrends voor bruiden: ontdek de stijlen die bij je bruiloft passen « Huwelijk

De nieuwste nageltrends voor bruiden: ontdek de stijlen die bij je bruiloft passen

Wat is trending en wat past bij de rest van je bruiloft? Met de acryl nagels van Nagelgroothandel zit je altijd goed. Acryl nagels zijn heel veelzijdig en gaan lang mee. Je hoeft je dan niet druk te maken dat er tijdens je bruiloft iets gebeurt met je nagels.
Bruidsnagels

De terugkeer van de French Manicure

Voor bruidsnagels wil je natuurlijk iets dat past bij je jurk en je make-up. Toch zijn er altijd trends die je misschien leuk vindt en het is altijd goed om je te oriënteren naar de opties voordat je een definitieve keuze maakt. Een prachtige trend van dit moment is de terugkeer van de french tip. Deze manicure was een tijd minder populair, maar het is weer helemaal in. En met goede reden, het is prachtig en je hebt veel opties. Je kan de tip gewoon wit maken, maar je kan ook een leuk kleurtje toevoegen dat past bij je jurk en je make-up. Je kan ook kiezen voor een ombre French Tip, Al deze trends zorgen voor prachtige gel nagels voor je bruiloft.
Bruidsnagels

Houd het simpel en elegant, maar voeg je eigen touch toe

Voor een bruiloft kiezen de meeste bruiden voor een simpele en elegante manicure. Niet te gek, maar gewoon netjes en klassiek. Dit kan een simpele, effen, nude kleur zijn, maar je kan ook kiezen voor een French manicure of een ombré look. Je kan ook kiezen voor een simpele nailart. Je kan bijvoorbeeld een nude kleur pakken, met wat glitter erin of wat diamantjes erop. Als het past bij je jurk en je make-up, kan dit je look net dat beetje extra geven om het allemaal samen te binden.
Bruidsnagels

Het zijn maar kleine details, maar het is toch leuk om de look wat extra flair te geven. Natuurlijk moet je helemaal zelf bepalen wat jij mooi vindt en wat niet. Je kan op social media inspiratie opdoen en vervolgens je eigen spin eraan geven. Het belangrijkste is dat jij je mooi voelt en blij bent met je look. Het is jouw speciale dag. Geniet ervan.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gezond op je bruiloft

De nieuwste nageltrends voor bruiden: ontdek de stijlen die bij je bruiloft passen

Huwelijksritueel: het belang van de keuze van parfum en meer

Creëer het mooiste bruiloft kapsel met volumepoeder

Gerelateerde bedrijven