Vergeet deze 6 essentials niet tijdens de bruiloft! « Huwelijk

Vergeet deze 6 essentials niet tijdens de bruiloft!

Tijdens een bruiloft gebeuren er vaak zaken die je op voorhand niet hebt zien aankomen, dan is het fijn als je daarop kunt anticiperen. Maar wat stop ik eigenlijk allemaal in deze tas? Deze week deel ik met de lezers van huwelijk.nl 6 belangrijke essentials uit mijn tas, zodat jij op alles voorbereid bent tijdens jullie Big Day!
Inhoud trouwtasje

1) Paracetamol, (blaren)pleisters, tissues

Je wilt er niet aan denken: maar door alle zenuwen kan het voorkomen dat je je niet helemaal lekker voelt, dan is het fijn als je hier wat voor bij de hand hebt. Daarnaast zul je die eerste niet zijn die haar trouwschoenen nog niet helemaal heeft ingelopen. Dan zijn blarenpleisters de uitvinding van de eeuw, hierdoor kom jij toch met een sierlijke pas de dag door.

2) Deo, kauwgom

De hele dag door kom je met jullie gasten in contact, iedereen wil jou als kerverse man of vrouw natuurlijk feliciteren! Dat is super leuk, maar zorg wel dat je - ondanks de spanning – fris voor de dag komt 😉.

3) Naaiset, Ossengal zeep, een extra panty

De nachtmerrie van iedere bruid, een trouwjurkramp. Om die te voorkomen neem je alvast wat voorzorgsmaatregelijken. Het naaisetje zorgt voor dat knoopje die net los is geschoten, het wondermiddel Ossengal zeep verwijderd de make-up vlek uit je jurk en door je extra panty is niemand op de hoogte van de ladder die er zojuist in zat.
Emergancy kit trouwdag

4) Haarspeldjes/elastiekjes, extra achterkantjes van je oorbellen

Het zou erg vervelend zijn als je haar los raakt en de haarstyliste er niet meer is, zorg daarom altijd dat je in geval van nood zelf het e.e.a. kunt vastzetten.

5) Snacks

Het kan zijn dat je door de spanning bijna geen hap door je keel krijgt. Dan geeft een snack in de vorm van bijvoorbeeld een mueslireep je een perfecte energyboost!

6) Klein spiegeltjes en lippenstift

Check, check dubbelcheck! Zit alles nog goed? Een klein spiegeltje en een lippenstift in je tas zorgt dat je perfect de dag door komt en ook nog eens mooi op alle foto’s staat.
Spiegeltje in trouwtasje

Verzamel deze spullen bij elkaar en stop ze in een tas die de gehele dag binnen handbereik blijft. Vraag je ceremoniemeester om deze tas bij hem/haar te dragen, zodat jij daar zelf geen omkijken naar hebt. Maar bovenal is het allerbelangrijkste tijdens deze dag: ook al gaat er iets mis, wees creatief met de oplossing en zorg dat het weinig impact heeft door het te relativeren. Genieten van de belangrijkste dag uit je leven, want voor je het weet is die voorbij!

Dit artikel is geschreven door Cynthia Gorlee, owner & weddingplanner bij Weddingster. Voor meer informatie over het werk van Cynthia ga je naar www.weddingster.nl.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Stap voor stap jullie bruiloft plannen

Trouwbibbers

Leuke ontspannende huwelijks uitjes

Aftellen tot jullie bruiloft

Gerelateerde bedrijven