Vergeet deze 6 essentials niet tijdens de bruiloft! « Huwelijk

Vergeet deze 6 essentials niet tijdens de bruiloft!

Tijdens een bruiloft gebeuren er vaak zaken die je op voorhand niet hebt zien aankomen, dan is het fijn als je daarop kunt anticiperen. Maar wat stop ik eigenlijk allemaal in deze tas? Deze week deel ik met de lezers van huwelijk.nl 6 belangrijke essentials uit mijn tas, zodat jij op alles voorbereid bent tijdens jullie Big Day!
Inhoud trouwtasje

1) Paracetamol, (blaren)pleisters, tissues

Je wilt er niet aan denken: maar door alle zenuwen kan het voorkomen dat je je niet helemaal lekker voelt, dan is het fijn als je hier wat voor bij de hand hebt. Daarnaast zul je die eerste niet zijn die haar trouwschoenen nog niet helemaal heeft ingelopen. Dan zijn blarenpleisters de uitvinding van de eeuw, hierdoor kom jij toch met een sierlijke pas de dag door.

2) Deo, kauwgom

De hele dag door kom je met jullie gasten in contact, iedereen wil jou als kerverse man of vrouw natuurlijk feliciteren! Dat is super leuk, maar zorg wel dat je - ondanks de spanning – fris voor de dag komt 😉.

3) Naaiset, Ossengal zeep, een extra panty

De nachtmerrie van iedere bruid, een trouwjurkramp. Om die te voorkomen neem je alvast wat voorzorgsmaatregelijken. Het naaisetje zorgt voor dat knoopje die net los is geschoten, het wondermiddel Ossengal zeep verwijderd de make-up vlek uit je jurk en door je extra panty is niemand op de hoogte van de ladder die er zojuist in zat.
Emergancy kit trouwdag

4) Haarspeldjes/elastiekjes, extra achterkantjes van je oorbellen

Het zou erg vervelend zijn als je haar los raakt en de haarstyliste er niet meer is, zorg daarom altijd dat je in geval van nood zelf het e.e.a. kunt vastzetten.

5) Snacks

Het kan zijn dat je door de spanning bijna geen hap door je keel krijgt. Dan geeft een snack in de vorm van bijvoorbeeld een mueslireep je een perfecte energyboost!

6) Klein spiegeltjes en lippenstift

Check, check dubbelcheck! Zit alles nog goed? Een klein spiegeltje en een lippenstift in je tas zorgt dat je perfect de dag door komt en ook nog eens mooi op alle foto’s staat.
Spiegeltje in trouwtasje

Verzamel deze spullen bij elkaar en stop ze in een tas die de gehele dag binnen handbereik blijft. Vraag je ceremoniemeester om deze tas bij hem/haar te dragen, zodat jij daar zelf geen omkijken naar hebt. Maar bovenal is het allerbelangrijkste tijdens deze dag: ook al gaat er iets mis, wees creatief met de oplossing en zorg dat het weinig impact heeft door het te relativeren. Genieten van de belangrijkste dag uit je leven, want voor je het weet is die voorbij!

Dit artikel is geschreven door Cynthia Gorlee, owner & weddingplanner bij Weddingster. Voor meer informatie over het werk van Cynthia ga je naar www.weddingster.nl.

Elizabeth Walter zei:

LENDINGTREE® LENINGEN INC. Dit is goed nieuws van LendingTree inc, we bieden alle soorten leningen om aan uw gewenste wensen te voldoen. Of het nu gaat om een ​​lening om een ​​nieuw bedrijf te starten, een auto te kopen, een huis te kopen, nieuwe machines te kopen of uw schulden af ​​te betalen. Ik ben blij dat LendingTree, de meest vertrouwde online leningmaatschappij, hier is om te helpen. Neem contact met ons op via e-mail op (lendingtreegroupinc@gmail.com). Grote of onverwachte uitgaven kunnen bij iedereen op de loer liggen. Een persoonlijke lening krijgen voor onverwachte financiële problemen kan moeilijk zijn, zelfs zonder slechte kredietwaardigheid. Waar kunt u terecht als u een lening nodig heeft in Griekenland, Polen en Nederland? Het antwoord is de kredietverstrekker LendingTree, via (lendingtreegroupinc@gmail.com). Wanneer onverwachte regenval tijdens uw parade kost, laat LendingTree inc u helpen om dekking te vinden. Een persoonlijke lening kan de oplossing zijn om te voorkomen dat u overweldigd raakt wanneer de dagelijkse kosten van levensonderhoud beginnen op te lopen. Maar als u enkele minpunten op uw krediet heeft staan, kan het moeilijk zijn om het leningproduct te vinden dat u nodig heeft. Een lening krijgen via LendingTree inc is extreem snel en gemakkelijk. Of het nu gaat om een ​​persoonlijke lening, een autolening of een snelle lening, ons doel is om de beste online lening op de markt te zijn. De reden waarom u een lening afsluit, is geheel aan u. We vragen je niet om ons je leven te vertellen, maar we willen je helpen te bereiken wat je wilt. Neem vandaag nog contact met ons op via. E-mailadres: (lendingtreegroupinc@gmail.com) E-mailadres: (lending-tree@outlook.com) Website: www.landingtree.com Ga voor meer informatie naar (https://en.m.wikipedia.org/wiki/LendingTree)

Henrywer zei:

Duizenden dollars zijn gegarandeerd als je deze robot gebruikt. Link - - http://15282.click.critsend-link.com/c.r?v=4+paaslc6rblbsadaah5ucqjgw2tsg6nentoqo3mh5p7llfr534mqgequrn6ztttmnuyp6x7u5i7e5g6tpej3owq5t25ryrpbqggfzzntpg2otv4b23p26bp2daqhbzf2et3uh4rz35p2lwxjcwawscyczmps4erueub4utodsfwe6ab4ng4uyo===+1123886@critsend.com&u=https://hdredtube3.mobi/btsmart

Reageren

Gerelateerde artikelen

Inspiratie opdoen voor je bruiloft

5 tips voor het stressvrij plannen van je bruiloft

Trouwen voor een dag

5x inspiratie voor een perfect huwelijksaanzoek

Gerelateerde bedrijven