Lingerie: De mooiste en beste keuze voor onder jouw bruidsjurk « Huwelijk

Lingerie: De mooiste en beste keuze voor onder jouw bruidsjurk

Lingerie aanpassen op de bruidsjurk

Een van de belangrijkste tips is om jouw lingerie aan te passen op de bruidsjurk. Heb je een strapless jurk of halterjurk uitgekozen? Dan is een strapless bh of bustier zonder bandjes ideaal. Voor een trouwjurk met lage rug is een torselet vaak een goede keuze. Let daarnaast op het ondergoed. Bij een aansluitende jurk valt een naadloze slip of een string het minste op.

Figuur in de mooiste shape

Met goede lingerie kun je jouw figuur nóg beter uit laten komen in de beeldige jurk. Bij een laag decolleté is het mooi als de bh voldoende ondersteuning biedt. In dat geval kies je voor een beugelbeha of een push-up model. Wil je jouw figuur ‘shapen’ en tekening van het ondergoed voorkomen? Kijk dan eens naar een corrigerende corselette of andere vormen van shapewear. Deze zijn verkrijgbaar in prachtige designs met bijvoorbeeld kanten details! Het is hoe dan ook belangrijk dat je kiest voor mooie passende lingerie in de juiste maat én met de juiste ondersteuning. Zo laat je jouw rondingen prachtig uitkomen.Ulla Popken lingerie

Comfort voor de hele dag

Vergeet niet om aandacht te besteden aan het draagcomfort. De lingerie moet natuurlijk mooi zijn, maar moet ook de hele dag lekker zitten. Shapewear mag best een beetje strak zitten – toch hoort het niet te knellen. Hetzelfde geldt voor korsetten en beugel bh’s. Het is daarom essentieel om de juiste maat uit te kiezen. Draag je een bh of bustier met schouderbandjes? Pas de lengte dan ook even aan. Te strakke bandjes snijden in de schouders, maar te losse bandjes vallen steeds naar beneden. Dat is ook niet comfortabel!

Extra setje voor de huwelijksnacht

Het is leuk om een extra lingeriesetje aan te schaffen voor de nacht. Hierbij hoef je geen rekening te houden met het model van de trouwjurk Je kunt zelfs uitpakken met een opvallend kleurtje! Bij een witte bruidsjurk ben je toch vaak bang dat gekleurde lingerie doorschijnt. Bewaar de vuurrode set of kobaltblauwe bodysuit daarom liever voor thuis of in het hotel. Een verleidelijke nachtjapon of pyjama met een elegante top is ook een hele stijlvolle keuze.Bruidslingerie trends

Bruidslingerie trends

Witte bruidslingerie met kant blijft altijd populair. Daarnaast zijn beige en zachte roze tinten erg geliefd. In plaats van kant zou je ook eens kunnen kijken naar lingerie met een satijn of zijde look. Een mooie stof maakt een simpele beige of huidkleurige set toch een stuk chiquer.

Lingerie accessoires als finishing touch

Bruidslingerie is eigenlijk pas compleet met een kousenband. Deze draag je als verrassing onder de trouwjurk. Voor de huwelijksnacht zijn jarretels een geweldige finishing touch. Ook body chains of heupkettingen zijn een uitdagende toevoeging.

Kortom: Bruidslingerie moet jouw figuur én zelfvertrouwen een flinke boost geven. Het is daarnaast belangrijk dat je de hele dag comfortabel bent. Voor de huwelijksnacht mag je best uit de comfortzone stappen. Kies hoe dan ook een setje waar jij je prachtig in voelt. Veel plezier bij het shoppen!

Reageren

Gerelateerde artikelen

Lingerie: De mooiste en beste keuze voor onder jouw bruidsjurk

Bruidslingerie moet uitdagen

Bruidsaccessoires voor hem en haar

Voorbereidingen voor de huwelijksnacht

Gerelateerde bedrijven