Bruidsaccessoires voor hem en haar « Huwelijk

Bruidsaccessoires voor hem en haar

Het type accessoire, hangt af van de stijl en kleur van je trouwoutfit en de trouwerij zelf. Probeer tijdens het passen ook een aantal uit, zodat je precies kunt zien wat mooi bij elkaar staat. Hierbij een paar van deze 'puntjes op de i' voor bij je trouwkleding.

De bruid

Bruidssieraden laten de bruid stralen. Denk aan parel oorbellen met een bijpassende armband of een matchende ketting. Ook ringen kun je gewoon blijven dragen, ook al komt er natuurlijk een hele speciale bij. Probeer qua materiaal en stijl wel te combineren. Ook een jasje, bontje of bolero voor de frissere momenten kan zowel handig als stijlvol zijn en misschien vind je een klein tasje wel ideaal.

Haaraccessoires

Naast de sluier kun je ook gaan voor een hoed, hairpiece, haarband, speld of (helemaal van dit seizoen) een bloem of bloemenkrans. Qua bruidskapsels kun je voor subtiel of juist opvallend kiezen, maar er zijn zoveel verschillende haaraccessoires dat er ongetwijfeld iets voor je bij zit.
Haaraccessoires bruid

Tip! Zoek eerst de jurk of het pak uit en dan pas de accessoires.

Bruidslingerie

De juiste bruidslingerie zorgt ervoor dat je jurk perfect zit en dat je een spannende verrassing hebt tijdens de huwelijksnacht. Best belangrijk dus! Net zo belangrijk is het dat lingerie fijn zit en dat je je sexy voelt. Misschien zijn een kousenband of jarretels ook iets voor jou?

De bruidegom

Voor de bruidegom zijn er misschien wel meer accessoires dan je in eerste instantie denkt. Bijvoorbeeld de stropdas (effen of juist met opvallende print), het strikje, manchetknopen en bretels.
Manchetknopen bruidegom

De kers op de taart

Een mooie hoed, stoere zonnebril of een horloge maken het geheel helemaal af. Vergeet ook het corsage niet, al dan niet met bloemen, want er is tegenwoordig genoeg creatieve keuze.
En houd last but not least rekening met je sokken. Stijlvol (en altijd goed) zwart, maar iets opvallender is ook geinig, vooral als je afspreekt met je getuigen om allemaal voor bonte sokken te gaan.

Rinske van Rootselaar
Foto's: Nadine de Ruiter Fotografie

 

Reageren

Gerelateerde artikelen

Sieraden: de finishing touch voor jouw outfit

Op zoek naar Bijzondere Trouwringen?

Breuning trouwringen: ambachtelijke perfectie

Lingerie: De mooiste en beste keuze voor onder jouw bruidsjurk

Gerelateerde bedrijven