Breuning trouwringen: ambachtelijke perfectie « Huwelijk
Large_large_breuning_trouwringen_kopen

Breuning trouwringen: ambachtelijke perfectie

In haar 90 jarige bestaan staat het merk Breuning wereldwijd bekend als zeer innovatief met uitzonderlijk trouwringendesign. Via geselecteerde juweliers in het land biedt Breuning een breed scala aan trouwringencollecties waarvan de nieuwste aanwinst de Joy collectie is, een collectie met een rijke variëteit aan modellen met de meest uiteenlopende oppervlakte bewerkingen. 
Trouwringen van Breuning

De liefde voor witgoud is weer helemaal opgebloeid, maar nu met meer gevoel voor nuances dan ooit tevoren. Het sterkste contrast vormt de basis voor een brede collectie trouwringen in glans en mat. Met een exemplaar van topmerk Breuning heb je naast schoonheid ook kwaliteit voor het leven aan je vinger!

Modieuze uitstraling

De nieuwe Joy trouwringencollectie van Breuning is uniek door de haar veelzijdigheid in modellen . Een combinatie die een nieuwe dimensie geeft aan de moderne witgouden trouwring. Het doorontwikkelde design heeft de rust van de tijd en een flonkering naar de toekomst. In hun frisse, modieuze uitstraling zijn ze een absolute meerwaarde voor jullie huwelijk. Ga voor een ring die getuigt van een persoonlijke smaak en een gelukzalig gevoel.

Bekijk de collectie en de mogelijkheden op Breuning-trouwringen.nl.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_sieraden_bruidsmeisje_kaya_foto

Een mooi geschenk voor de bruidsmeisjes

Large_trouwringen_christian-bauer_verlovingsringen

Christian Bauer: voor altijd

Large_large_breuning_trouwringen_kopen

Breuning trouwringen: ambachtelijke perfectie

Large_bruidsaccessoires_nadine-de-ruiter

Bruidsaccessoires voor hem en haar

Gerelateerde bedrijven