Je huwelijk op een unieke manier vastleggen doe je middels een tijdschrift! « Huwelijk

Je huwelijk op een unieke manier vastleggen doe je middels een tijdschrift!

Om een tijdschrift te maken zijn er een aantal aspecten die je zeker kan meenemen om ervoor te zorgen dat het uiteindelijk een meesterstuk wordt. In deze blog geven we je handige tips om een tijdschrift te maken.
Je eigen tijdschrift maken

Een thema

Als je een tijdschrift van jouw trouwerij wilt maken, dan is het belangrijk dat je dit op voorhand al bepaald. Zo kun je een thema bedenken dat de rode draad in jouw tijdschrift zal voeren. Dit thema kun je vervolgens weer later terugkomen op jouw trouwerij. Denk hierbij aan gethematiseerde fotostand of een dresscode. Doordat iedereen hier op voorhand rekening mee houdt wordt het een stuk gemakkelijker om een mooi en uniforme glossy te maken. Dit zal de glossy niet alleen mooier maken, maar ook het proces rondom de glossy maken een stuk vergemakkelijken!
Tijdschrift maken van je trouwdag

Ontwerp een unieke stijl

Het is beter om je tijdschrift te kenmerken middels een uniek gekozen stijl. Denk hierbij aan een aantal kleuren die je continu laat terugkomen door de glossy heen. Andere aspecten die je zeker moet meenemen zijn de achtergronden van de pagina's maar ook het lettertype, de lettergrootte en bijvoorbeeld ook de regelafstand. Door de gehele glossy met een vaste soort ‘huisstijl’ te werken krijgt de glossy een unieke en professionele uitstraling. Denk hier dan ook goed over na tijdens het glossy tijdschrift maken. Hoe mooier het geheel in elkaar zit, hoe tevredener jij ook zult zijn over het eindresultaat.

Onze laatste tip zit hem met name in de invulling van de glossy. Zo mag het nimmer het geval zijn dat het te druk wordt. Indien dat het geval is dan zul je merken dat de glossy niet niet het gewenst effect zal bereiken. Schenk dus extra aandacht hieraan.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Je huwelijk op een unieke manier vastleggen doe je middels een tijdschrift!

Wil je een trouwalbum gaan maken? Met deze vijf tips doe je het als een pro!

Ontwerp je eigen trouwkaarten

Zelf een fotoboek maken

Gerelateerde bedrijven