Trouwen bij Maison Cremie « Huwelijk

Maison Cremie

Marktstraat 44
6614 HT Susteren

085 0041204
info@maisoncremie.com
www.maisoncremie.com

Op de belangrijkste dag van je leven, wil je een perfecte trouwjurk

De liefde stroomt. Je gaat trouwen! Prachtig, een tijd vol spanning en plezier. Direct komt ook de grootste uitdaging op je pad. Jouw perfecte trouwjurk, waar je de show van de dag in wilt stelen. Je vind het belangrijk dat dit een unieke jurk is, die niemand anders heeft. 

Maison Cremie is dé specialist waar jij jouw trouwjurk helemaal kan laten ontwerpen en maken. Door de enorme expertise en ambachtelijk vakmanschap zorgen we naast de prachtige uitstraling voor een comfortabele jurk die aanvoelt als een tweede huid.
Trouwjurk op maat laten maken

Jouw trouwjurk laten maken door Maison Cremie

Het ambachtelijk proces begint met een uniek ontwerp. We bespreken al jouw prachtige wensen en ideeën, die we vervolgens verwerken in een schets. Enthousiast? Dan gaan we de materialen erbij kiezen, die passen bij jouw perfecte trouwjurk. Je ontvangt een offerte en zodra je hiermee akkoord gaat, gaat het proces naar jouw droomjurk beginnen.
Trouwjurk op maat laten maken

Maison Cremie maakt een uniek ontwerp

We beginnen het maken van jouw trouwjurk eerst met een exclusieve ontwerpsessie met Maxim. Weet je nog niet precies wat je wilt? Dat is helemaal niet erg! Tijdens de ontwerpsessie gaan we samen op zoek naar de trouwjurk van jouw dromen. Zodra je akkoord geeft op het voorstel, begint een prachtig ambachtelijk proces, waarbij het unieke trouwjurk ontwerp werkelijkheid gaat worden.
 

Gerelateerde artikelen

Alles wat je moet weten over de nieuwste trouwjurken collecties

Bruidsbeurzen Kop van Noord-Holland 2024

Waarom een maatpak het ideale trouwpak is

Trouwen in Noord-Holland

Gerelateerde bedrijven