Trouwen bij The Happening « Huwelijk

The Happening

Wageningseberg 430
3524 LZ Utrecht

030 7810787
simone@thehappening.love
thehappening.love

Welkom bij The Happening!

The place to be...

  • als jullie wettelijk of ceremonieel willen trouwen!
  • als jullie de registratie van jullie partnerschap met een ceremonie willen vieren!
  • als jullie de geloften opnieuw willen uitspreken en daarmee jullie liefde willen herbevestigen!

Dan sta ik garant voor een persoonlijke en exclusieve ceremonie. Een liefdevolle en unieke Happening waar iedereen nog lang over napraat!
Trouwambtenaar Utrecht

De liefde vieren

Weet je... een trouwdag is een feest en een goede ceremonie is dat ook. Vrolijk, uniek en vol liefde. Als zelfstandig trouwambtenaar is het voor mij een eer om op één van de belangrijkste momenten in jullie leven de liefde met jullie te vieren. Met aandacht luister ik naar jullie wensen en liefdesverhaal en verwerk ik dit in een unieke speech, die jullie herinneringen tot leven brengt en ook jullie gasten inspireert.

Ik breng diepgang in jullie ceremonie met mijn talent om woorden te laten dansen! Ik geniet ervan om met humor en een oprechte boodschap harten te raken. Je kunt bij mij zijn wie je bent, ongeacht je geloofsovertuiging, huidskleur, voorkeur of genderidentiteit. Ik sta klaar om jullie liefde te verbinden en van de ceremonie een feest te maken!
Trouwambtenaar Simone Sparendam

Een Happening!

Bijzondere momenten zijn kostbaar en verdienen het om bij stil te staan en te vieren. Ik hou daarvan en zie het als een eer om een ander daarbij met mijn ervaring, vrolijkheid en creativiteit te inspireren.

Let's make it Happen!

Liefs, Simone

Gerelateerde artikelen

18 februari: WeddingFair Utrecht

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2024

Kinderboek over trouwen

Trouwen in Utrecht

Gerelateerde bedrijven