Dark_loader
Trouwen in Utrecht « Huwelijk
Large_trouwen_utrecht_huwelijk-bruidsmagazine

Trouwen in Utrecht

Door Huwelijk.nl

Category_icon

Magazines

0

Reacties

Trouwen in Utrecht? Jaarlijks wordt het bruidsmagazine Huwelijk in Utrecht uitgegeven. In nauwe samenwerking met de Utrechtse gemeentes stelt Ward Media dit glossy magazine samen.

Gefeliciteerd met jullie trouwplannen. Er zullen nu veel vragen op jullie afkomen. Wanneer moet je in ondertrouw? Hoeveel getuigen mag je hebben? Welke trouwlocatie past bij ons? Wanneer en met wie ga je jouw droomjurk kopen? Veel is op huwelijk.nl te vinden. Toch blijft het leuk om lekker languit op de bank een trouwmagazine door te bladeren.

Trouwlocaties in Utrecht

Steeds meer bruidsparen kiezen er voor om te trouwen op een andere locatie dan het gemeentehuis. Het glossy magazine Huwelijk in Utrecht schenkt per gemeente ruimschoots aandacht aan deze alternatieve trouwlocaties.

Tips & trends

Daarnaast valt er natuurlijk het nodige te lezen over de nieuwste bruidsmodecollecties, tips en trends op de huwelijksmarkt, de trouwfotograaf en nog veel meer. Dit alles leesbaar, rijk geïllustreerd en fraai vormgegeven in inspirerende artikelen. Het magazine telt bijna 70 pagina’s.

Dus trouwen jullie in Utrecht, bestel het magazine dan voor slechts € 4,75. Goed voor een paar avondjes ontspannen languit op de bank.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde bedrijven