Trouwen bij The Legendary Wedding « Huwelijk

The Legendary Wedding

Walraven van Hallhof 9
3762 XN Soest

06 25002608
info@thelegendarywedding.nl
www.thelegendarywedding.nl

Be Bold. Be You. Be Legendary!

Willen jullie een onvergetelijke op jullie lijf geschreven bruiloft? Een dag met verrassende elementen en een uniek thema speciaal voor jullie? Met de The Legendary Wedding komen jullie dromen uit. Of je nou volledig overboard wil of extreem ingetogen… Jullie bruiloft schittert en gaat de boeken in.The Legendary Wedding

Met veel creativiteit, enthousiasme en een open mind ondersteun ik jullie met de organisatie van jullie bruiloft. Dat kan van A tot Z,  maar ik help jullie ook met alle liefde met een specifiek onderdeel.

The Legendary Wedding biedt de volgende diensten aan:

  • Weddingplanning van A tot Z

The Legendary Wedding ondersteunt jullie tot in detail en van de eerste wilde ideeën tot en met de spetterende afsluiting van jullie bruiloft. We starten met met de ontwikkeling van een persoonlijk bruiloftsconcept. Daarna ondersteun ik bij de planning en brengen we het concept tot werkelijkheid. Tijdens de dag(en) ben ik jullie ceremoniemeester en zorg ik ervoor dat jullie alleen maar hoeven te genieten.

  • Persoonlijk bruiloftsconcept

Een legendarische bruiloft begint met een fantastisch bruiloftsconcept. Een concept dat jullie volledig op het lijf is geschreven en daarmee écht uniek is. Tijdens een inspirerende sessie haal ik jullie diepste wensen en ideeën naar boven en samen creëren we een uniek concept voor jullie bruiloft.Weddingplanner Utrecht The Legendary Wedding

  • Planning & coördinatie

Jullie zijn er al helemaal uit wat jullie droombruiloft is. Maar jullie hebben een druk leven en willen alles op een prettige ontspannen manier en tot in de puntjes geregeld hebben. The Legendary Wedding ondersteunt bij de planning en coördinatie van jullie bruiloft. Ik zorg ervoor dat alles soepel verloopt en jullie stressvrij kunnen genieten van de verlovingsperiode en jullie bruiloft.

Wat ik ook voor jullie mag doen, ik doe mijn uiterste best om jullie een stressvrije, leuke en liefdevolle periode te bezorgen. Stuur een mailtje of bel 06-25002608 voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak. Kijk voor meer informatie op mijn site.

"We hebben Marie-Rosanne leren kennen op een beurs en hadden meteen een goede band met haar. Ze was goed bereikbaar en dacht met ons mee. Eerst hadden we een kennismakingsgesprek, gevolgd door uitvoerige planning. Ze was ook onze ceremoniemeester. Marie-Rosanne heeft ons precies de belangrijke vragen gesteld en wist op deze manier onze wensen in het grote geheel te plaatsen. Wij hadden een zorgeloze en perfecte bruiloft en konden ervan genieten. We kunnen haar alleen maar aanbevelen!"

Gerelateerde artikelen

Stap voor stap jullie bruiloft plannen

18 februari: WeddingFair Utrecht

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2024

Aftellen tot jullie bruiloft

Gerelateerde bedrijven