Trouwen bij VoorBeeld Fotografie « Huwelijk

VoorBeeld Fotografie

Brucknerlaan 27
3533 KD Utrecht

06 14030197
voorbeeldfotografie@gmail.com
www.voorbeeldfotografie.nl

Pure beelden die je raken

Wat leuk dat jullie de moeite nemen om mijn fotografie te bekijken. Jullie zullen al snel merken dat deze dwarsdoorsnede van mijn werk niet draait om het perfect gestylde plaatje.

Op jullie bruiloft ga ik namelijk op zoek naar kleine, intieme, hilarische en pure momenten. Zodat het resultaat dat je uiteindelijk krijgt een écht verhaal representeert van jullie dag. Mijn beelden kenmerken zich ook door mooie contrasten en kleuren: niet grauw, maar ook niet schreeuwend. Ook de krachtige zwart-wit beelden zullen niet ontbreken in de bruidsreportage.
Bruidsfotografie door VoorBeeld Fotografie uit Utrecht

Werkwijze

We maken vooraf uiteraard kennis in een gratis voorgesprek. Hierin bespreken we al jullie wensen, ik stel me graag flexibel op. Ik woon in Utrecht, maar werk overal, ook buiten de landsgrenzen. Op de trouwdag zelf beweeg ik mij onopvallend, maar kan als het nodig is met gemak grote groepen aansturen. De eerstvolgende werkdag ontvangen jullie een ruime preview en ik streef ernaar om binnen een week de hele reportage op te leveren. Met liefde maak ik ook een professioneel album voor jullie!
Bruidsfotografie door VoorBeeld Fotografie uit Utrecht

Alles straalt van de foto's af

Op mijn website vinden jullie alle informatie die jullie nodig hebben om tot een keuze te komen. Waaronder mijn tarieven en de vele complimenten die ik kreeg, zoals deze: 

“Het voelde voor ons direct, al vanaf ons eerste gesprek, heel eigen met je. Heel warm. We vonden het echt heerlijk om je erbij te hebben! Je hebt alle verhalen van de dag op precies de juiste momenten weten te vangen. De warmte van de mensen, de kleuren van het licht; alles straalt van de foto’s af! En dat alles zonder dat wij het door hebben gehad.”

Bekijk rustig alle beelden en laat deze voor zich spreken. In 2024 hoop ik mijn 50ste bruiloft te mogen vastleggen, misschien wel die van jullie?

Gerelateerde artikelen

Belgische foto- en videostudio Lux opent vestiging in Amsterdam

Bruidsvideografie een vak apart

Bruidsreportage is vakmanschap

18 februari: WeddingFair Utrecht

Gerelateerde bedrijven