Trouwen bij YesBooth « Huwelijk

YesBooth

Foarein 44
8941 AC Leeuwarden

06 39385352
info@yesbooth.nl
www.yesbooth.nl

Photobooth huren voor jullie bruiloft

Bij YesBooth Photobooth Verhuur streven we ernaar het proces van het huren van een photobooth zo eenvoudig mogelijk te maken. Via onze website kun je eenvoudig de beschikbaarheid van onze booths bekijken en direct online reserveren.

YesBooth Photobooth Verhuur biedt een scala aan unieke fotobooth-ervaringen voor diverse gelegenheden. Met onze photobooths willen we bijdragen aan het creëren van onvergetelijke herinneringen voor jouw event.
Photobooth huren Friesland

Altijd een passende booth

Ons assortiment omvat de Modern Booth, Mirror Booth en 360 Booth, elk met zijn eigen unieke kenmerken en charme. Kies uit verschillende pakketten met extra’s zoals een rode loper, verkleedpakketten of achtergrond.

Onze photobooths zijn voorzien van de nieuwste technologie en met de 20.2 Megapixel full-frame High Definition foto lens sta je er altijd fantastisch op. Met een strak en eigentijds ontwerp past deze booth perfect bij verschillende evenementen, van bruiloften, sweet 16, verjaardagen of bedrijfsfeesten. Onze photobooths zijn onmisbaar voor jouw event!

Optimale service

Wij zorgen niet alleen voor het bezorgen van de booth op de locatie, maar ook voor de installatie en het ophalen – en dit alles geheel kosteloos (binnen provincie Friesland)Ons toegewijde team zorgt ervoor dat de photobooth perfect werkt, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van je evenement en onze photobooth.

Bij YesBooth Photobooth Verhuur brengen we niet alleen de nieuwste technologie naar jouw feest, maar ook een ongeëvenaarde service om ervoor te zorgen dat jouw speciale dag of event echt een dag word om nooit te vergeten!

Wil jij een photobooth huren of wil je meer informatie over wat wij allemaal aanbieden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of bekijk onze website.

Gerelateerde artikelen

Een magisch einde aan je bruiloft

3 originele ideeën voor trouwvervoer op een bruiloft

Trouwen in Friesland

Vermaak tijdens jullie bruiloft

Gerelateerde bedrijven