Jubileumactie bij De Bruidssalon « Huwelijk

Jubileumactie bij De Bruidssalon

We hebben in 25 jaar al veel leuke dingen meegemaakt en bedacht. We vieren ons 25 jarig bestaan met leuke acties. Bij aankoop van een jurk ontvangen de bruiden o.a. een leuk verrassingspakket of schoenen.

25 jaar De Bruidssalon Stadskanaal

In 1992 was het al snel duidelijk dat een verhuizing er zat aan te komen. In het nieuwe huis zijn we begonnen met het ontwerpen van bruidsjurken (januari 1993). Wat hebben we leuke klanten gehad die het aandurfden een jurk te laten maken. Na 3 jaar zelf ontworpen (en genaaide) jurken verkocht te hebben besloten we een kleine collectie jurken in te kopen van bekende fabrikanten. Dit werd al snel uitgebreid naar een grotere collectie.

Ook het huis werd verbouwd en kregen we meerdere ruimtes ter beschikking. Maar dit werd in de loop der tijden ook  snel te klein. In 1999 hebben we de stap gewaagd en zijn we naar een winkelpand verhuisd tegenover ons woonhuis. Daar zijn we vanaf januari 2000 nog steeds volop bezig met de verkoop van bruidsjurken.
De Bruidssalon Stadskanaal

Leuke herinneringen

We hebben een paar keer mee gedaan aan het programma Love Letters (met winnende bruiden).  In het Glazen Huis in Utrecht en Den Haag hebben we bruiden blij kunnen maken met een jurk tijdens hun live huwelijk. Ook hebben we in Groningen mee kunnen doen met een fantastische actie van het Glazen Huis. Het Vier de Liefde project op 12-12-2012 was een succes waar we aan meegewerkt hebben. Ook aan het programma: 'Als de bruid van huis is' hebben we een paar keer onze medewerking aan verleend.

Een grote overzichtstentoonstelling in de zaak en in meerdere musea over de bruidsmode in 150 jaar heeft ons veel belangstelling gebracht. We geven nog steeds lezingen over dit onderwerp. Natuurlijk hebben wij ook op vele beurzen  gestaan om onszelf te promoten en de leuke inkoopbeurzen waar we onze collega’s tegenkwamen en de mooiste jurken mochten bewonderen en inkopen.

En we gaan door

Kortom we hebben in deze 25 jaar al veel leuke dingen meegemaakt en bedacht. Wat een leuke klanten hebben we mogen ontmoeten in deze jaren. We zijn er nog lang niet. Het nieuwe jaar begint voor ons goed: we hebben de Love Award Publieksprijs gewonnen in de categorie Trouwmode in de provincie Groningen. De Bruidssalon gaat verder op de ingeslagen weg!

Mocht je een speciale jurk zoeken dan kan onze modeontwerper André Meins samen met jou aan de slag gaan. En we hebben weer prachtige  collecties ingekocht bij buitenlandse fabrikanten. Jurken die in Nederland exclusief bij ons te koop zijn.

Ook zijn we leuke samenwerkingsverbanden aangegaan. Zeker de samenwerking met de Stijlmeester uit Groningen is een groot succes. Zij leveren maatpakken. Wat is er mooier dan een prachtige jurk en een pak op maat die daar perfect bij matcht.

Tot ziens,
Ineke Pals

Reageren

Gerelateerde artikelen

Bruids- en feestkleding voor kinderen

Trouwen in Groningen

Bruidegom, heb jij wel het juiste pak aan?

Jubileumactie bij De Bruidssalon

Gerelateerde bedrijven