Bruids- en feestkleding voor kinderen « Huwelijk

Bruids- en feestkleding voor kinderen

Ieder meisje en jongetje verdient het om te stralen en te genieten als een echte prins(es) op de mooiste dag. Sofiefee biedt voor de jonkers prachtige pakjes en voor de bruidsmeisjes mooie diverse bruidsjurkjes met prijzen tot maximaal € 99,95 in de categorie van 0 tot 12 jaar. Daarnaast is er de Sofiefee exclusieve lijn tot een maximaal bedrag van € 150,-.

Accessoires

Om de outfit helemaal af te maken kan je bij Sofiefee ook terecht voor diverse accessoires voor de jongens en meisjes, zoals voor de jongens; schoenen, overhemden, losse gilletjes en stropdassen en voor de meisjes; schoenen, bolero, panty en haaraccessoires.

Passervice

Sofiefee heeft een mooie en overzichtelijke webshop met bovendien de mogelijkheid om in onze showroom in Leek (nabij Groningen) de kleding te komen passen op afspraak!! Wij werken op afspraak zodat wij de tijd hebben voor jullie en de kinderen.

Het passen is het leukst om dat samen met de familie / vrienden te doen. We bieden hiermee uitgebreide service voor een betaalbare prijs. Kortom: maak op tijd een pasafspraak en maak er een mooi moment van! Wil je online bestellen, dan kun je gebruik maken van ons persoonlijk advies.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 06-21 42 66 52, of mailen naar info@sofiefee.nl.

Reageren

Gerelateerde artikelen

7 en 8 oktober: The Bridal Experience Haren

Kleding voor de bruidskinderen

Kinderboek over trouwen

Vergeet de bruidskinderen niet

Gerelateerde bedrijven