Trouwen bij Fotografie - Metha Eikens « Huwelijk

Fotografie - Metha Eikens

Badstraat 59a
9581 BC Musselkanaal

0599 417281
fotometha@gmail.com
www.fotografie-methaeikens.net

Gefeliciteerd met jullie trouwplannen

Graag zou ik deze bijzondere dag met jullie willen delen om ervoor te zorgen dat alle onvergetelijke momenten op een mooie, creatieve en gevoelige manier worden vastgelegd. Mijn doel is, wanneer jullie de foto’s terugkijken, het moment  weer helemaal opnieuw kunnen beleven.
Bruidsfotografie door Metha Eikens uit Musselkanaal

Bij elk pakket dat jullie kunnen kiezen zit een pre-weddingshoot. Tijdens deze shoot voor de bruiloft kunnen jullie mij als fotograaf, en ik jullie, beter leren kennen en bereidt het jullie helemaal voor op de echte trouwreportage. Ook ontvangen jullie bij elk pakket een schitterend fotoboek. Het is een hele mooie herinnering en zoveel leuker om te laten zien dan alleen de digitale foto’s.

Twee fotografen

Je ziet het steeds meer. Een reportage met twee fotografen. Ik werk in principe altijd met een assistent-fotograaf. De assistent-fotograaf maakt niet alleen foto’s maar helpt mij ook onder andere mee met het vasthouden van mijn apparatuur, kijkt met mij mee of de kleding nog schoon en goed zit etc.
Bruidsfotografie door Metha Eikens uit Musselkanaal

Samen met mijn assistent fotograaf leggen wij de echte mooie momenten van jullie dag vast door goed te observeren. Gedurende de dag fotograferen wij jullie en de gasten op een natuurlijke manier. We plannen natuurlijk ook even een tijd in om van jullie samen mooie foto’s te maken en ook om een aantal groepsfoto’s te maken.

Neem maar gauw een kijkje op mijn website voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen

Belgische foto- en videostudio Lux opent vestiging in Amsterdam

Bruidsvideografie een vak apart

Bruidsreportage is vakmanschap

Bruids- en feestkleding voor kinderen

Gerelateerde bedrijven