Bruidegom, heb jij wel het juiste pak aan? « Huwelijk

Bruidegom, heb jij wel het juiste pak aan?

Maar jij wilt op jouw trouwdag er toch ook op je best uitzien? Waarschijnlijk zal het pak waarin je trouwt het belangrijkste pak zijn dat je ooit zult kopen. En als je het goed doet, zeker het mooiste pak. Voor een aantal van jullie zal dit pak misschien ook wel het enige pak zijn wat je ooit zult dragen.
Trouwpak Stijlmeester Groningen

‘A well-tailored suit is to women what lingerie is for men.’

Is de bruid al ruim van te voren druk bezig met de trouwdag en haar jurk, de bruidegom heeft alle tijd. Hij wacht rustig af totdat de jurk gekozen is en dan gaat hij langzaam een beetje om zich heen kijken wat er zoal te verkrijgen is. Hij heeft vaak nog geen idee wat hij wil, alhoewel wij daar onze vraagtekens bij hebben. Net zoals bij veel andere dingen weten wij namelijk diep van binnen wat we willen en wat we mooi vinden. Ook de meesten van onze bruidegommen weten in grote lijnen wel hoe ze eruit willen zien op hun trouwdag.

Jouw trouwpak, zo pak je het goed aan:

  • Neem ten eerste genoeg tijd voor je trouwpak. Een richtlijn is circa 3 à 6 maanden voor de bruiloft. Ook als er accessoires besteld moeten worden kan er de nodige tijd overheen gaan. Neem dus ruim de tijd om stress te voorkomen. De bruid kan dit zéker waarderen. :-)

  • Ga op internet zoeken naar trouwpakken die jou aanspreken en verzamel daar plaatjes van. Maak desnoods een soort van moodboard.

  • Bespreek ook met je partner wat voor sfeer jullie willen creëren op de bruiloft. Wordt het een landelijke of moderne bruiloft? Krijgt het een vintage look of misschien wel een bijzonder thema?

  • Bespreek ook welke kleuren jullie beide mooi vinden en willen gaan gebruiken tijdens de bruiloft. Denk daarbij aan de aankleding van de trouwzaal of de feestlocatie, maar ook aan het bruidsboeket en corsages.

Trouwpak Stijlmeester Groningen

Als dit allemaal duidelijk is, ben je er klaar voor om jouw pak te gaan kopen. Met goede moed op naar de winkels. En je bent al niet zo van het shoppen. Kom je er ook nog achter dat wat jij wilt er gewoon niet is. Door jouw gedegen vooronderzoek weet je namelijk wat je wilt en van een confectiepak jouw trouwpak maken, wordt dan een beetje lastig. Over de pasvorm zullen we het maar niet hebben. Maar ja, wat nu?

Neem contact op met De Stijlmeester en stel samen met ons jouw trouwpak samen, zoals jij dat voor ogen hebt. Kies de kleuren: van het pak, van de binnenvoering, de stiksels, noem maar op, tot aan de sokken en veters in je schoenen toe.
Trouwpak Stijlmeester Groningen

Een ‘De Stijlmeester’ maatpak is mooi op maat gemaakt. Dat betekent niet alleen dat het perfect past, maar het is ook een stukje identiteit. Het zit heerlijk, maar waar wel heel wat meet-, denk- en kieswerk aan vooraf gaat. Maak het dan ook nog eens persoonlijk af met je eigen naam of initialen aan de binnenkant van het colbert. Je kunt echt helemaal losgaan. Natuurlijk houden we een oogje in het zeil. ;-)

Nog wat puntjes ter voorbereiding:

  • Zorg dat je een stukje stof van de bruidsjurk hebt. Ze kan wel zeggen dat het een witte jurk is, maar het ene wit is het andere niet. Zo kan het overhemd, de das, strik en/of gilet exact afgestemd worden qua kleur op de bruidsjurk.

  • Regel er een beperkt aantal mensen bij die je kunnen helpen met het samenstellen van je pak. Te veel meningen kunnen onzekerheid in de hand werken. Vraag alleen die personen waarvan de mening belangrijk voor je is. Wij adviseren niet meer dan twee personen. Het is handig als één van die personen iets meer van de jurk weet en hier eventueel een afbeelding van heeft, die jij uiteraard niet te zien krijgt.

Trouwpak Stijlmeester Groningen
Wij zullen er dan met onze kennis over kleuren en stijl voor zorgen dat het een geweldig en persoonlijk trouwpak wordt met een goede pasvorm. Zeg maar gerust jouw maatje dat een perfecte herinnering is aan ‘de mooiste dag van jouw leven’.

En euhhh, zet jij de koffie klaar? Het samenstellen van jouw ‘De Stijlmeester’ trouwpak is een feestje … bij jou thuis!

Zeg jij ja tegen een trouwpak van De Stijlmeester en ga jij met ons mee op jouw persoonlijke reis?

Kleurrijke groet,

Arnold Fontijn en Krijno Zwerver

Reageren

Gerelateerde artikelen

Trends in trouwpakken 2024

Waarom een maatpak het ideale trouwpak is

Bruids- en feestkleding voor kinderen

Trouwen in Groningen

Gerelateerde bedrijven