Trouwen bij Strak in Pakken « Huwelijk

Strak in Pakken

Houttil 58
1811 JN Alkmaar

072 5208064
info@strakinpakken.nl
www.strakinpakken.nl

Passie voor mooie pakken

Staat er bij jou ook een bruiloft op de planning? Kom dan langs in het gezellige Alkmaar bij Strak in Pakken. Onder het genot van een drankje en goede eerlijke adviezen helpen we jou slagen voor een complete outfit: van pak tot schoenen en accessoires.

Wat doe je als fashion in je bloed zit en je al 30 jaar in het vak zit? Dan creëer je een plek waar mannen de laatste trends, de mooiste stoffen en het unieke totaalplaatje vinden omtrent een modern (trouw)pak. Die plek is Strak in Pakken.Trouwpak kopen in Alkmaar bij Strak in Pakken

Kwaliteit bieden en onderscheidend zijn is wat we doen. Om inspiratie op te doen én van de laatste trends op de hoogte te blijven, bezoeken we meerdere fashionbeurzen. Zo bezoeken wij onder andere twee keer per jaar de Pitti Uomo, dé beurs in Italië waar het om pakken gaat. Daar worden dan ook de stoffen ingekocht voor ons eigen label, STRAK. 

Casual collectie

Ook je smartcasual outfit shop je bij ons. Sinds september 2016 is onze casualcollectie uitgebreid in onze nieuwe winkel STRAK!, te vinden aan de overkant van onze Strak in Pakken winkel in de Houttil in Alkmaar. Hier vind je hippe colberts, vlotte chino’s, maar ook goede jeans. En ook hier shop je je complete outfit van shirt tot en met je ondergoed en sokken aan toe.Trouwpak kopen in Alkmaar bij Strak in Pakken

Dus ga je shoppen als bruidegom voor een trouwpak of ben je op zoek naar een mooie outfit als gast op die bruiloft, dan zien we je graag bij Strak in pakken! Géén lange levertijden dus ready to wear en op maat gemaakt. Wanneer je gaat voor een modische smart casual set dan zien we je graag aan de overkant van Strak in pakken bij Strak! TOT STRAK(S)!

Gerelateerde artikelen

Wat draag je als bruidegom op een zomerbruiloft?

Alles wat je moet weten over de nieuwste trouwjurken collecties

Bruidsbeurzen Kop van Noord-Holland 2024

Trends in trouwpakken 2024

Gerelateerde bedrijven