Trouwoutlet wordt onlineWEDDINGshop « Huwelijk

Trouwoutlet wordt onlineWEDDINGshop

"We zijn inmiddels uitgegroeid tot een complete, zeer uitgebreide webwinkel waar je alles kunt kopen voor je bruiloft. We bieden een ruim assortiment mooie en kwalitatief goede artikelen. Onze nieuwe naam dekt veel beter de lading van wat onze webwinkel nu is", is de verklaring voor de webwinkel naamswijziging.

Pionier

Trouwoutlet startte in 2006 met de online verkoop van bruidsaccessoires als één van de pioniers in deze branche. Door het unieke aanbod van vooral laaggeprijsde accessoires zoals hoepelrokken, sluiers en bruidsjasjes wisten veel bruiden de weg naar de webwinkel te vinden.

Trouwartikelen

Sinds 2013 is Trouwoutlet gevestigd in het mooie Drentse Assen. In een ruim magazijn worden de bestellingen met zorg ingepakt en verzonden naar alle klanten. Eigenaresse Dinie van der Laan heeft in de afgelopen jaren het aanbod flink uitgebreid. Klanten kunnen straks ook bij  Online Wedding Shop terecht voor een ruim assortiment aan trouwartikelen. Een webwinkel waarvan het hart van elke bride-to-be sneller van gaat kloppen.

De webwinkel staat namelijk bomvol accessoires waarmee een feest net dat extra tintje geeft. Van gastenboeken, decoratie in alle kleuren, enveloppendozen, tot bruidsschoenen, bruidstasjes en haaraccessoires, het is allemaal verkrijgbaar in de webshop.

Voor elk budget

"Super mooie decoratie artikelen die heel goed passen bij onze bruidsaccessoires. Voor de klant natuurlijk wel zo makkelijk om alles bij dezelfde winkel te kopen", aldus Dinie van der Laan. Zij is de drijvende kracht achter Online Wedding Shop. Met veel enthousiasme is zij altijd op zoek naar de leukste items. Daarbij heeft zij een duidelijk doel voor ogen. "Het voor elk budget mogelijk maken om een fantastische bruiloft te organiseren."

Webwinkel naamswijziging

Een bezoek aan de online webwinkel maakt al snel duidelijk waarom er is gekozen voor een naamswijziging. Outlet artikelen voor een lage prijs maken nog steeds onderdeel uit van het assortiment. Maar de hoofdmoot zijn hippe musthaves voor de bruiloft.

Online Feestje

Voor het lanceren van de nieuwe webshop en de nieuwe naam op 27 oktober 2017 wordt er een online feestje gevierd. Alle klanten kunnen genieten van leuke acties en aanbiedingen in de maand oktober en november. En vanaf 27 oktober kun je als bruid een GRATIS TROUWJURK van het merk Bianco Evento winnen! Wil je weten hoe dat zit? Kijk dan op de actie pagina van www.trouwoutlet.nl (t/m 26 oktober) of op de actiepagina van www.onlineweddingshop.nl (vanaf  27 oktober 2017).

Reageren

Gerelateerde artikelen

Trouwen in Drenthe

Yes!! Dubbel feest bij Rozenhof Trouwringen

Trouwoutlet wordt onlineWEDDINGshop

Gerelateerde bedrijven