Yes!! Dubbel feest bij Rozenhof Trouwringen « Huwelijk
Large_rozenhof_trouwringen_award

Yes!! Dubbel feest bij Rozenhof Trouwringen

Op 10 maart zou in Kasteel Wijenburg de feestelijke avond gehouden worden. En een feestje was het zeker weten! Presentator Frits Sissing praatte de avond super mooi aan elkaar en iedereen zag er prachtig uit. Wij dachten eerst alleen provinciewinnaar te zijn, totdat we ineens op het podium werden geroepen! Super spannend en mega onverwachts maar we zijn super super blij! Landelijke winnaar in de trouwbranche, de glimlach op ons gezicht zegt genoeg!
Rozenhof Trouwringen wint TopTrouwbedrijven Award

Wie is dan Rozenhof Trouwringen?

Maar wat voor bedrijf is Rozenhof Trouwringen dan? Want een landelijke winnaar wordt niet zomaar uitgekozen natuurlijk. Rozenhof Trouwringen is al jaren werkzaam in de trouwbranche. Dus ervaring ten overvloede! Daarnaast bieden ze een mega unieke trouwringen collectie aan: van simpel en subtiel tot exclusief en versierd met diamanten. Ze hebben echt alles in huis! Ja, u leest het goed: Ze hebben namelijk een trouwringenstudio op hun eigen landgoed. Dus geen drukke juwelier, maar persoonlijk contact staat centraal!

Online en in de studio trouwringen uitzoeken?

Rozenhof Trouwringen ontvangt één bruidspaar per keer en werkt 7 dagen per week op afspraak van 10.00 tot 22.00 uur. Dus bent u benieuwd naar de landelijke winnaar in de categorie trouwringen? Maak dan een afspraak en kom langs. Maar blijft u liever thuis? Rozenhof Trouwringen is zeer actief op sociale media kanalen: Volg ze op Instagram, Facebook of Pinterest! Ze verkopen zelfs online trouwringen, dus opties genoeg! Nu begrijpt u vast wel waarom ze landelijke winnaar zijn geworden.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_db1

5 tips voor het kiezen van bruidssieraden die perfect bij jou passen

Large_large_breuning_trouwringen_kopen

Breuning trouwringen: ambachtelijke perfectie

Large_bruidssieraden_trouwringen

Bruidssieraden die je met trots zal dragen

Large_haaraccessoires

Bloemen in je haar

Gerelateerde bedrijven