Trouwen bij Nienke Jolien Photography « Huwelijk

Nienke Jolien Photography

Nienke Geres
Trouwfotograaf Eext

-
nienkejolienphotography@gmail.com
www.nienkejolienphotography.com

Romantische en tijdloze bruidsreportage

Allereerst gefeliciteerd met jullie verloving en jullie trouwplannen. Mijn naam is Nienke Geres, het gezicht achter Nienke Jolien Photography. Het lijkt mij fantastisch om jullie grote dag vast te mogen leggen.

Een goede klik met het bruidspaar vind ik belangrijk. Alleen zo kan ik jullie bruiloft op een leuke en ontspannen manier fotograferen. Daarvoor wil ik jullie eerst leren kennen. In een persoonlijk gesprek bespreken we jullie wensen. Hierbij denk ik graag met jullie mee.
Nienke Jolien Photography

Het perfecte plaatje

Mijn stijl kan je omschrijven als warm, ongedwongen, romantisch en met oog voor detail. Geforceerde poses is niet mijn ding. Ik ben altijd opzoek naar het mooiste licht, fantastische plekjes en speciale ogenblikken. Momenten die je wilt koesteren: een omhelzing, een zoen of een lach. Hierbij ga ik altijd voor het perfecte plaatje.

Ik fotografeer door heel Nederland en sta zeker open voor destination weddings binnen Europa. Nieuwsgierig naar mijn werk en wat ik meer voor jullie kan betekenen? Ga naar nienkejolienphotography.com.

Gerelateerde artikelen

Bruidsreportage is vakmanschap

Trouwen in Drenthe

Alles over het trouwalbum

Trouwfoto's met een knipoog

Gerelateerde bedrijven