Trouwen bij Ina Kleiman Fotografie « Huwelijk

Ina Kleiman Fotografie

Wethouder Robaardtstraat 20
7906 AV Hoogeveen

06 28447539
ina.kleiman@home.nl
www.inakleimanfotografie.nl

Creatieve en stijlvolle trouwfotografie

Fotograferen is mijn grote passie. Het maken van een bruidsreportage is hierbij mijn favoriet. Iedere bruiloft is uniek en heeft een eigen verhaal. Vaak met een lach en een traan.

Het plezier van het bruidspaar en de gasten. De vrolijkheid die er afspat. Maar soms is er ook de emotie om het gemis van een dierbare of om een gevoelige speech. Dat is wat ik wil vastleggen.
Trouwfotograaf Hoogeveen Ina Kleiman

Het verhaal van jullie dag

Mijn naam is dus Ina. Na het afronden van de Fotovakschool in Apeldoorn, mag ik mij sinds een aantal jaren professioneel fotograaf noemen. Niet dat ik uitgeleerd ben want ik wil mij blijven ontwikkelen om het beste er uit te halen voor de mooiste trouwfoto's in jullie album. Geen standaard werk, maar creatieve en stijlvolle beelden die het verhaal van jullie dag vertellen. Een blijvende herinnering.

De meeste bruidsparen kiezen voor een fotoshoot en een aantal groepsfoto's gedurende de dag. Dit zijn de momenten waarbij ik een en ander aanstuur. Tijdens de ceremonie en het cocktailuurtje regisseer ik niet, maar documenteer ik alles wat er gebeurt. Dan ga ik op zoek naar mooie momenten en emoties.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op en wie weet. Ik kan niet wachten!

Gerelateerde artikelen

Belgische foto- en videostudio Lux opent vestiging in Amsterdam

Bruidsvideografie een vak apart

Bruidsreportage is vakmanschap

Trouwen in Drenthe

Gerelateerde bedrijven