Wat dragen je bruidsmeisjes? « Huwelijk
Large_bruidsmeisjes_jurken_irenehilhorstfotografie

Wat dragen je bruidsmeisjes?

De kleding van je bruidsmeisjes moet niet vloeken met jouw jurk of met elkaars outfit, maar verder valt er veel te kiezen bij het uitzoeken van bruidsmeisjesjurken. Het is natuurlijk super gezellig om dat samen te doen.

Kleur en model

De meeste bruidsmeisjes dragen effen jurken, zodat het geheel niet te druk wordt. Kiezen jullie als bruidspaar de jurkjes uit? Houd er dan rekening mee dat je een (kleur en model) jurkje kiest dat geschikt is voor iedereen of ga in overleg. Je wilt tenslotte geen ongelukkige bruidsmeisjes, omdat ze zich niet prettig voelen in bijvoorbeeld pasteltinten of de lengte van de jurk.
Bruidsmeisjes jurken
Foto: Nickie Fotografie

Naast precies dezelfde jurkjes, zijn ook verschillende tinten van één kleur of verschillende modellen in één tint leuke opties. Willen jullie een kleurig geheel? Dan kunnen je bruidsmeisjes ook allemaal een andere kleur dragen, maar stem het wel af. Sommige kleuren passen gewoon niet lekker bij elkaar.

Tip! Ook leuk, match je eigen sieraden met de sieraden van je bruidsmeisjes.

Wie betaalt?

Over het algemeen betalen bruidsmeisjes hun eigen jurk, maar als jullie als bruidspaar de jurkjes willen betalen kán dat natuurlijk wel. Als je kinderen als bruidsmeisjes hebt, kun je het beste even overleggen met de ouders.

Kinderjurkjes

Kinderjurkjes kun je zo duur maken als je zelf wilt. Je hebt prachtige jurkjes van bekende ontwerpers, maar met een beetje speuren vind je ook in een goedkoper segment hele feestelijke jurkjes voor kinderen. Zorg in ieder geval dat de jurkjes lekker zitten en dat je bruidskinderen zich vrij kunnen bewegen in hun feestelijke outfit.

Door Rinske van Rootselaar
Foto boven: Irene Hilhorst Fotografie

Bruidsmagazine bestellen

Sanne zei:

Betere vraag is wat een goede trouwjurk is! Ik vind zelf https://anastasi.nl/trouwjurk/ goede trouwjurken hebben.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_kinderakte_trouwakte_voor_kinderen

Een kinderakte op je bruiloft

Large_bruidsmeisjes_jurken_irenehilhorstfotografie

Wat dragen je bruidsmeisjes?

Large_sieraden_bruidsmeisje_kaya_foto

Een mooi geschenk voor de bruidsmeisjes

Large_bruidsmeisje_sieraden

De perfecte sieraden voor bruidsmeisjes!

Gerelateerde bedrijven