Trouwen bij Bruidskleding Promesa « Huwelijk

Bruidskleding Promesa

Oost-Voorstraat 61
3262 JG Oud-Beijerland

06 20718858
info@bruidskledingpromesa.nl
www.bruidskledingpromesa.nl

Vind jou perfecte bruidsjurk bij Bruidskleding Promesa

Van je trouwjurk tot aan je trouwschoenen en alles daartussen: Bruidskleding Promesa heeft alles in huis om jou als bruid tot in de kleinste details stijlvol te kunnen kleden en je te laten schitteren op jullie huwelijksdag. Bij Promesa vind je uitsluitend topkwaliteit bruidsmode, waarbij uiteraard de laatste modetrends in de collectie vertegenwoordigd zijn.Bruidskleding Promesa

Hoe mooi een foto ook is, de prachtige details van een bruidsjurk of accessoire kun je helaas nooit volledig op een afbeelding zien. Daarom nodig ik je uit om langs te komen in mijn sfeervol ingerichte bruidsmodezaak te Oud-Beijerland om de nieuwe trouwcollectie te bekijken.

Om te passen maak ik graag een pasafspraak, zodat ik je persoonlijk kan helpen en jij als aanstaande bruid geheel op je gemak en ongestoord van jouw passessie kunt genieten.

De service bij Promesa is persoonlijk, ongehaast en gezellig

Voor een heel dagdeel sta je bij Promesa in de ‘spotlights’. Als jouw persoonlijke styliste help ik je graag verder in de zoektocht naar dé ultieme droombruidsjurk. Natuurlijk staan de feestelijke bubbels klaar nadat je volmondig ‘I say yes to the dress’ hebt gezegd.Bruidsjurk Promesa

Ik hoop je, met jouw meegenomen gezelschap, snel te mogen begroeten in mijn bruidsmodewinkel in boetiek sfeer, waar altijd een ontspannen, gezellige sfeer hangt en je meer dan welkom bent.
Wil je een pasafspraak maken? Leuk!

Bel: 06 2071 8858 of klik hier voor een afspraak. Voor overige vragen kun je ook contact opnemen via: info@bruidskledingpromesa.nl.

Tot snel!
Christa den Ouden

"Ik heb een super ervaring gehad bij Promesa bruidskleding. Er hangt een hele fijne sfeer in de winkel, die aandoet als een huiskamer en de deur gaat tijdens de afspraak op slot, zodat de aandacht volledig naar jou als bruid gaat!"

Gerelateerde artikelen

Large_trouwringen_christian-bauer_verlovingsringen

Christian Bauer: voor altijd

Large_trouwschoenen_elsacolouredshoes_bruidsschoenen

Jouw bruidsschoenen en de drie belangrijkste vragen

Large_bruidsaccessoires_nadine-de-ruiter

Bruidsaccessoires voor hem en haar

Large_trouwbeurs_groenhart

Trouwbeurzen 't Groene Hart 2020/2021

Gerelateerde bedrijven