Bruiloft met kinderen « Huwelijk

Bruiloft met kinderen

Willen jullie een chique en strakke bruiloft, dan zijn deze ideeën misschien niet zo geschikt. Mag het allemaal wat losser en persoonlijker en wil je graag dat jullie kinderen echt een eigen draai kunnen geven aan hun bruiloftsonderdeel, dan hebben we een aantal leuke projectideeën.

Bruidstaart versieren

Wil je een persoonlijke en unieke taart?  Neem dan een simpel, effen exemplaar en laat deze door je (bruids)kinderen decoreren met glazuurstiften en eetbare versiering. Enorm leuk voor de kinderen om te doen en de meest persoonlijke taart ooit! Voor cupcakes geldt hetzelfde: plastic op de tafel en versieren maar!

Een ander creatief idee is om de kinderen het servies dat je wilt gebruiken voor de taart te laten versieren met glazuurstiften. Hartjes, bloemetje, papa hartje mama; staat dat niet gezellig op je gebaksbordje of koffiekopje?

Tastbare herinnering

Wil je de kinderen iets laten maken, wat je kunt bewaren? Wat dacht je van de kaft van het gastenboek. Zij maken een kunstwerk op de buitenkant (bijvoorbeeld een creatie van gekleurde vingerafdrukken) en je gasten vullen het boek met gelukswensen en leuke berichtjes. Dat wordt dus een extra dierbaar boek! Of laat je kinderen een tekening maken van een verliefde papa en mama en gebruik deze voor de uitnodiging. Als je daar geen leuke reacties op krijgt!

Tip! Maak een kalender met het aantal nachtjes dat de kinderen nog moeten slapen tot de bruiloft en plak stickers die aangeven wanneer ze voor één van bovenstaande 'speciale opdrachten' mogen oefenen. Zo laat je de bruiloft nog meer leven.

Door Rinske van Rootselaar
Foto: La Luz Fotografie

Trouwartikelen

Reageren

Gerelateerde artikelen

Vergeet de bruidskinderen niet

Een kinderakte op je bruiloft

Wat dragen je bruidsmeisjes?

Een mooi geschenk voor de bruidsmeisjes

Gerelateerde bedrijven