Een droom huwelijksreis op Ibiza: tips en bestemmingen « Huwelijk

Een droom huwelijksreis op Ibiza: tips en bestemmingen

Of je voorkeur nu gaat naar loungen bij een beachclub, roadtrippen met een Jeep of lekker borrelen en uitgebreid eten aan het strand. Ibiza heeft het je allemaal te bieden. Van een midweek tot aan een maand, op het eiland is er meer dan genoeg te beleven. Lees verder in dit artikel en doe alvast wat inspiratie voor de reis op.
Huwelijksreis naar Ibiza

Tip! Boek een accommodatie in het noorden van het eiland

Een van de eerste dingen die je moet hebben geregeld voor de vakantie, is de accommodatie. Je wilt immers vakantie kunnen vieren op een romantische plek die van alle luxe gemakken is voorzien. Probeer daarom op zoek te gaan naar een accommodatie in het noorden van het eiland. Je ervaart hier net even wat meer rust en het authentieke gevoel van het eiland. De accommodatie kan variëren van een praktisch appartement tot aan een luxe villa. Niet zo gek dus dat hier ook tal van heerlijke restaurants te vinden zijn.
Huwelijksreis naar Ibiza

Doe alvast wat research naar de leukste hotspots van het eiland

In Ibiza heb je jouw vakantieplanning in een mum van tijd gevuld. Er is namelijk meer dan genoeg te zien en te doen. Wandel een keer over de hippie markt, maak een wandeling met uitzicht op Es Vedra en verken het oude centrum van Ibiza-stad. Ga je maar al te graag op de decadente tour? Beachclubs zoals Nikki Beach en Nassau zijn dan zeker het bezoeken waard en maken je vakantie helemaal compleet. Let er dan wel op dat je op de meest populaire plekken op tijd een bedje moet reserveren en dat dit meestal in de honderden euro’s op kan lopen.
Vliegreis naar Ibiza

Regel op tijd de vliegtickets en verzeker jezelf van de beste prijs

Ook is het aan te raden om op tijd te beginnen met het vergelijken van vluchten van Amsterdam naar Ibiza. Je weet daardoor zeker dat je de beste tickets voor de beste prijs tegenkomt. En aangezien er iedere dag meerdere vluchten naar het eiland gaan, is er altijd wel een aantrekkelijke optie te vinden.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Een droom huwelijksreis op Ibiza: tips en bestemmingen

Een huwelijksreis ondergedompeld in luxe

Trouwen op Ibiza? Zo huur je de perfecte auto

Huwelijksreis naar Griekenland

Gerelateerde bedrijven