Trouwen bij Riksja Travel « Huwelijk

Riksja Travel

Pompoenweg 9
2321 DK Leiden

071 5790101
info@riksjatravel.nl
www.riksjatravel.nl

Jullie huwelijksreis op de Riksja-manier

Zodra jullie elkaar het jawoord hebben gegeven staat de huwelijksreis voor de deur. Waar de een droomt van hagelwitte stranden en ontspannen massages, zien jullie jezelf liever het échte leven van een land ontdekken, de bevolking ontmoeten en leren over de cultuur van een land.

Riksja Travel biedt precies dát aan op meer dan 50 bestemmingen wereldwijd. Een huwelijksreis die is toegespitst op jullie wensen: we zorgen ervoor dat jullie de reis van jullie dromen kunnen maken.
Huwelijksreis Riksja Travel

Bouw jullie ideale huwelijksreis

Met onze bouwstenen en rondreizen passen jullie de reis helemaal naar wens aan. En wij helpen jullie graag op weg. Door de complete reis, inclusief vervoer, slaapplekken en excursies te organiseren. Maar wel nét even anders. Wij zijn ervaren reizigers. Die ervaring zetten wij in om ervoor te zorgen dat jullie de highlights tijdens jullie huwelijksreis op jullie eigen manier beleven, zonder deze momenten met hordes andere toeristen te moeten delen.

Riksja brengt je dichterbij

Met onze reizen brengen we je haar het hart van de bestemming, door de keuze van slaapplekken en activiteiten. We hopen dat onze reizen je doen stilstaan bij wat je hebt en wat jullie gelukkig maakt. Zo brengen we jullie niet alleen dichter bij de reisbestemming, maar ook een beetje dichterbij jezelf en elkaar.

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar de perfecte bestemming voor jouw huwelijksreis?

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2024

Hoe vind je de perfecte trouwringen voor jullie bruiloft?

Dit zijn de mooiste huwelijksreisbestemmingen binnen Europa

Gerelateerde bedrijven