Een huwelijksreis ondergedompeld in luxe « Huwelijk

Een huwelijksreis ondergedompeld in luxe

In Ceasar’s Gardens Spa Retreat op Rhodos is het credo: genieten. Het grote zwembad biedt genoeg ruimte om in alle rust van de zon te genieten. Je kunt elke zondag bij het bijbehorende restaurant genieten van prosecco en de vangst van de dag tijdens Sea Food Night op zondag.

Huwelijksreis Rhodos

Of voeg je liever een vleugje bohemian toe aan je huwelijksreis? De sfeer bij Las Mimosas op Ibiza is modern en luxe. Het charmante boetiekhotel heeft een rustgevende uitstraling. Het fonkelblauwe zwembad is omringd door palmbomen en stijlvolle ligbedden. Voor een luxe diner hoef je de deur niet uit, want het boetiekhotel heeft een eigen restaurantje Mimos.

Las Mimosas Ibiza

Op Algarve word je nog een keer verliefd op je partner. Of toch op Algarve? De paradijselijke zandstrandjes, de subtropische tuinen en de pittoreske bergweggetjes geven je weer die (vakantie)kriebels in je buik. In de oude quinta Pedras Verdes is gelegen op een stuk grond van bijna twee hectare grond. Het landgoed geeft je een tropisch gevoel door de prachtige tuin met oude olijf- en Johannesbroodbomen. Overdag kun je heerlijk vertoeven in de hangmat aan het zwembad en in de avond bevind je je in een sprookje door sierlijke verlichte tuin.

pedras Verdes Algarve

Malta wordt gezien als de ruwe diamant in de Middellandse Zee, net zoals je trouwring. Malta is een eiland waar cultuur en romantiek samen komen. De sprookjesachtige dorpjes, kliffen en valleien lenen zich onder andere perfect voor een romantische wandeling. Verblijf samen met je partner in prachtige traditioneel Maltees huis, zoals Olive House. Dit huis kun je vinden in één van oudste dorpjes op Malta. Samen met je partner heb je hier alle rust die je nodig hebt.
Waar zoek jij je luxe op samen met je geliefde?

Olive house Malta

Reageren

Gerelateerde artikelen

Een droom huwelijksreis op Ibiza: tips en bestemmingen

Complete privacy met een privé villa op de huwelijksreis

Een huwelijksreis ondergedompeld in luxe

Trouwen op Ibiza? Zo huur je de perfecte auto

Gerelateerde bedrijven