Trouwen bij Polyplan « Huwelijk

Polyplan

Aalsmeerderdijk 66
1438 AT Oude Meer

020 6575657
info@polyplan.nl
www.polyplan.nl

Huwelijksreis naar Griekenland

Dat Griekenland een land is van “LOVE” behoeft verder geen commentaar. Romantiek zoals b.v. in de film “Mamma Mia” opgenomen op de “Sporaden” eilanden vindt men overal. Wij hebben voor u speciale accommodatie uitgezocht die wij geschikt achten voor huwelijksreizen.Polyplan reizen huwelijk

Dit zijn over het algemeen bijzondere en kleinschalige, luxe accommodaties in verschillende prijsklassen. De combinatie van omgeving en verblijf maken het geheel tot een bijzondere bestemming voor een huwelijksreis.

Trouwen in Griekenland

“MARRIAGE” is een ander hoofdstuk. Hiervan maakt men veel werk in Griekenland. De ceremonie is bijzonder en feestelijk. Veel hotels beschikken over een traditioneel Grieks kerkje of hebben bijzondere locaties zoals mooie strand of een prachtig uitzicht. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden om de huwelijksceremonie plaats te laten vinden of het nu een bijzonder strand is met een prachtige zonsondergang of op een zeilboot varend langs de prachtige Griekse eilanden. Tal van bijzondere en unieke mogelijkheden.Polyplan Huwelijk

Griekenlandspecialist

Polyplan Reizen als Griekenland Specialist heeft ruime ervaring in het organiseren van bruiloften in Griekenland van 2 tot 200 personen. Onze ervaring in het organiseren van bruiloften en begeleiden van klanten die de wens hebben om te trouwen in Griekenland delen wij graag met u. Het belangrijkste voor ons is het vertalen van uw wensen naar een prachtige huwelijksceremonie op de gewenste bestemming in Griekenland.

Huwelijksreis op maat

Wij adviseren u over de mogelijkheden om uiteindelijk tot een goede keuze te komen voor wat betreft bestemming en accommodatie. Elke bruiloft wordt op maat gemaakt, standaard arrangementen bestaan voor ons niet.

Spreekt onze formule u aan; dan is de volgende stap een vrijblijvende afspraak om van uw wensen en onze ervaring een uniek geheel te maken.

Gerelateerde artikelen

Large_huwelijksreizen_amsterdam

Karin’s Choice – Honeymoon Hotspots: van romantische boutique hotels tot exotische luxe villa’s

Large_jambo_safari_club_-_strand_kenia

Jambo Safari Club, de Afrika specialist

Large_huwelijksreis_riksjatravel

Op huwelijksreis, maar wel nét even anders

Large_1

Complete privacy met een privé villa op de huwelijksreis

Gerelateerde bedrijven