Poirier, een tipje van de sluier gelicht… « Huwelijk

Poirier, een tipje van de sluier gelicht…

Door de sterke visuele impact van een sluier geef je een geheel eigen uitstraling aan je creatie. Van romatisch tot glamoreus, van klassiek tot trendy: voor elke smaak is heeft Poirier stijlvolle sluiers. De Poirier-sluiers zijn in alle gerenommeerde bruidsmodezaken verkrijgbaar, dus je kunt heel eenvoudig kijken welk model het beste bij je staat als je jouw droomjurk gaat uitzoeken.”
Poirier bruidssluier

De selectie sluiers is bijzonder uitgebreid: kort of lang, met of zonder kant, afgezet met strassteentjes of satijn of bewerkt met parels en 3D-bloemenapplicaties. Voor de bruiden die een stapje verder willen gaan zijn er zelfs exemplaren met zilver- of goudkleurige accenten. En helemaal top of the bill zijn Randy’s Favourites.

In samenwerking met de bekende Amerikaanse modeontwerper, TVpresentator en stylist, Randy Fenoli, heeft Poirier namelijk een exclusieve collectie sluiers ontwikkeld. Deze sluiers zijn perfect te combineren met de nieuwste trends en geven elke bruid een romantische en stijlvolle uitstraling. De collectie bestaat uit lange, romantische sluiers van soft-tule, afgewerkt met luxe kantsoorten, kristallen, satijn of 3D-bloemen.

Bruidsmode foundation  en fashion

De bruid staat bij Poirier centraal en dat zie je tot uiting komen in het enorme aanbod bruidsmode accessoires: van foundation (wat je moet dragen onder je jurk) tot fashion (alle accessoires die zichtbaar zijn). Poirier biedt een enorme collectie bruidslingerie, shapewear, haaraccessoires, tiara’s, riemen, handschoenen, stola’s en bolero’s, petticoats en sluiers, kousenbanden, bijouterie en tops.Poirier tiara

In de bruidsjurkencollecties van 2020 blijven zowel het rugdecolleté, het deep plunge decolleté en de sweetheart silhouettenbelangrijk. Een uitdaging voor de bruid, die tegelijkertijd op zoek is naar mooie en comfortabel lingerie. Voor de jurken met volledig uitgesneden rug, zijn er zelfklevende bh’s of cups, zodat dat de rug volledig vrij is en er geen bandjes onder de jurk zichtbaar zijn. Naadloze lingerie en petticoats zijn een dankbare oplossing voor bruiden die een satijnen, nauw aansluitende jurk kiezen.

De meest populaire kleur voor bruidslingerie blijft ivoor, maar de laatste jaren zien we ook veel transparantie in de bruidscollecties opduiken. Een jurk die vervaardigd is uit zeer dunne, doorschijnende materialen, vraagt dan eerder nude-kleurige lingerie. Neem eens een kijkje op de website van Poirier en laat je inspireren!

Reageren

Gerelateerde artikelen

Lingerie: De mooiste en beste keuze voor onder jouw bruidsjurk

Corrigerend bruidsondergoed voor onder je trouwjurk kiezen? Wij geven tips!

Tips voor de huwelijksnacht

Bruidslingerie moet uitdagen

Gerelateerde bedrijven